cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ZIEMEĻKIPRA (JAUNUMS), GILLHAM VINEYARD 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu šķērsojot sauszemes robežu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

GILLHAM VINEYARD 5★

Atrašanās vieta: Ziemeļkipra (jaunums), Kyrenia
Lieliski 9.4/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Giliham Vineard ir pirmā un vienīgā vīna dārza viesnīca Ziemeļhetenā, Kiprā.
Viesnīca atrodas brīnišķīgā vietā, kur no numura terases vai balkona paveras brīnišķīgs skats uz priežu birzi, kalniem un jūru. Draudzīgs personāls un grezni mēbelēti numuri ļaus Jums atpūsties un nodrošināt komfortablu atpūtu.

Atrašanās vieta
Atrodas Ilgazā, apmēram 14 km attālumā no Kirēnijas pilsētas, apmēram 15 km attālumā no Kirēnijas pils, apmēram 5 km attālumā no Alsancak Belediyesi Milli parka, apmēram 91 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Publiskas pludmales, bez pakalpojumiem: Escape beach – 2,9 km attālumā no viesnīcas; Aslancak pašvaldības pludmale – 3,8 km attālumā no viesnīcas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – Boutique, atvērta 2018. gadā, 31 istaba, galvenā ēka (vestibils un restorāns) un 19 ēkas, diennaksts reģistratūra, šefpavāra restorāns (Vidusjūras vietējie un starptautiskie ēdieni), bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (Wi-Fi); par papildu samaksu: apkalpošana numurā, vīna bārs, vīna SPA, vīna centrs, vīna veikals, etel vīna darītava.

Numurs
Beaujolais numurs: divvietīgs, apmēram 25-38 m2, vannas istaba (duša, WC, fēns), seifs, TV, WiFi, tējas un kafijas pagatavošanas iespējas, mini bārs, terase, skats uz jūru vai priežu mežu-kalnu.

Sports un izklaide
Ārējais apsildāms baseins, sauļošanās krēsli, saulessargi un dvieļi pie baseina, trenažieru zāle, dzīvā mūzika/priekšnesums; par papildu samaksu: vīna degustācija un vīna dārza ekskursija, izjādes ar zirgiem, niršana, pārgājieni.

SPA:
Apsildāms baseins, hammam; par papildu samaksu: dažādas vīna terapijas, vīna vanna, masāžas.

Piezīmes
https://www.gillhamvineyard.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *