cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ZIEMEĻKIPRA (JAUNUMS), MERIT PARK 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu šķērsojot sauszemes robežu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

MERIT PARK 5★

Atrašanās vieta: Ziemeļkipra (jaunums), Kyrenia
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca ir iedvesmojusies no Kirēnijas pils, un atrodas Ziemeļkiprā, reģionā, kas ir slavens ar saviem pieminekļiem un skaisto dabu. Viesnīca atrodas klusā vietā un nodrošina mierīgu un ērtu atpūtu. Viesojoties Kiprā, apskatiet Salamisu ar senās pilsētas drupām un Morfu, kuru no visām pusēm ieskauj citrusaugļu birzis. Viesnīca Merit Park Hotel ir ieteicama ģimenēm.

Atrašanās vieta
Apmēram 6 km attālumā no Kirēnijas centra, tuvākie restorāni un kafejnīcas apmēram 150 m attālumā no viesnīcas, apmēram 90 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Privāta pludmale, piekļuve jūrai iespējama tikai no mola, sauļošanās krēsli, saulessargi un pludmales dvieļi bez maksas, pludmales bārs ir daļa no ultra viss iekļauts programmas; apmēram 300 m attālumā no viesnīcas atrodas mazāka publiska smilšu pludmale.

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 5*, atvērta 2011. gadā, 273 numuri, vestibils ar diennakts reģistratūru, galvenais restorāns, 2 a la carte restorāni (par maksu un ar iepriekšēju rezervāciju) un kafejnīca, 4 bāri, tostarp bārs pie baseina un pludmales bārs, lifti, autostāvvieta, konferenču telpas, bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (WiFi); par papildu samaksu: kazino, mini markets, frizētava, SPA un skaistumkopšanas salons.

Numurs
Standarta numurs: divvietīgs (maks. 3+1 bērns vai 2+2 bērni, ar 1 vai 2 papildu gultām - saliekamas), apmēram 28 m2, vannas istaba (wc, vanna vai duša, fēns), kondicionieris, mini bārs, seifs, telefons, SAT/TV, WiFi, franču balkons.

Sports un izklaide
Ārējais baseins, bērnu baseins, sauļošanās krēsli, saulessargi un dvieļi pie baseiniem, mini klubs un rotaļu laukums, trenažieru zāle, teniss (apgaismojums par maksu), basketbols, volejbols; par papildu samaksu: izjādes ar zirgiem.

SPA:
Sauna, tvaika pirts, pirts; par papildu samaksu: masāžas, terapija, ādas kopšana, ķermeņa kopšana.

Ultra viss iekļauts:
Brokastis (07:00-11:00), pusdienas (13:00-15:00) un vakariņas (19:00-21:30) – “zviedru galds”, vieglas uzkodas dienas laikā, deserti, vietējā ražojuma un atsevišķi importētie bezalkoholiskie dzērieni un alkoholiskie dzērieni viesnīcas noteiktos bāros un laikos.

Piezīmes
https://www.merithotels.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *