cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ZIEMEĻKIPRA (JAUNUMS), LIMAK CYPRUS DELUXE 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu šķērsojot sauszemes robežu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

LIMAK CYPRUS DELUXE 5★

viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Ziemeļkipra (jaunums)
Ļoti labi 9.0/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Skaista pieczvaigžņu viesnīca, kas pieder Turcijas "Limak" viesnīcu tīklam, piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus, izklaides pieaugušajiem un bērniem. Luksusa komplekss atrodas smilšu pludmales krastā, dažu kilometru attālumā no Bafras pilsētas. Mūsdienīgi un ērti iekārtoti, plaši numuri nodrošina ērtu atpūtu.

Atrašanās vieta
Apmēram 1,5 km attālumā no Bafras pilsētas centra, apmēram 40 km attālumā no Famagustas kūrorta un apmēram 100 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Privāta smilšu pludmale atrodas turpat blakus viesnīcai, ieeja ūdenī gan no krasta, gan no mola, sauļošanās krēsli, saulessargi un dvieļi ir bez maksas, bārs pludmalē ir daļa no pakalpojuma "viss iekļauts".

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 5 zvaigznes, 5 stāvi, 598 numuri, diennakts reģistratūra, vestibils, galvenais restorāns, 3 a la carte restorāni: Arcadia - itāļu virtuve, Dynasty - Tālo Austrumu virtuve, Mysia - turku virtuve (par maksu un ar iepriekšēju rezervāciju), bistro ar ātrajiem ēdieniem, konditoreja, 6 bāri, tostarp bārs pie baseina un bārs pludmalē; 9 konferenču zāles (līdz 2500 personām), autostāvvieta, valūtas maiņas punkts, bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (WiFi); par papildu samaksu: iepirkšanās centrs, frizētava, tirgus.

Numurs
Standard: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+2 bērni, ar 1 papildu gultu - saliekama, bērni guļ kopā vienā divvietīgā gultā), apmēram 28-32 m2, centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, wc, fēns), seifs, mini bārs, TV, WiFi, telefons, balkons.

Sports un izklaide
4 baseini: 3 ārējais un 1 iekštelpu baseins, 3 bērnu baseini, bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi baseinu zonā, akvaparks ar 7 slidkalniņiem, fitnesa centrs, sauna, pirts, tenisa korts, mini klubs (4-8 gadi), junioru klubs (vasarā 8-12 gadi), pusaudžu klubs (vasarā 12-16 gadi), diskotēka, dienas un nakts animācijas programma; par papildu samaksu: biljards, tenisa nodarbības un aprīkojums, ūdens sporta veidi, labsajūtas centrs, masāžas.

Ultra viss iekļauts
Brokastis (7:00-10:00), vēlās brokastis (10:00-11:00), pusdienas (12:30-14:30) un vakariņas (18:30-21:00) – “zviedru galds” galvenajā restorānā, nakts uzkodas (23:00-02:00), vieglas uzkodas dienas laikā, saldējums, deserti, vietējā ražojuma bezalkoholiskie dzērieni un alkoholiskie dzērieni viesnīcas noteiktos bāros un laikos.

Piezīmes
https://www.limakhotels.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *