cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ZIEMEĻKIPRA (JAUNUMS), LONG BEACH RESORT 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu šķērsojot sauszemes robežu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

LONG BEACH RESORT 3★

Atrašanās vieta: Ziemeļkipra (jaunums)
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Long Beach ir gleznaini izvietots kūrorts mazajā Otukenas pilsētā, Famagustas rajonā. Viesnīcā ir “zviedru galds” restorāns ar jauku terasi, kā arī plašām, burvīgām villām, kas atrodas tieši blakus pludmalei. Viesiem ir pieejams liels āra baseins ar sauļošanās krēsliem un bāru. Pateicoties tās atrašanās vietai klusā vietā un skaistiem skatiem, tā ir ideāla atpūtas vieta tiem, kuri meklē atpūtu tieši pie jūras.

Atrašanās vieta
Atrodas mazajā Otukenas pilsētā, apmēram 20 km attālumā no Famagustas pilsētas centra, tuvākais restorāns atrodas apmēram 1 km attālumā, tuvākā iepirkšanās vieta apmēram 1 km attālumā, apmēram 70 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Privāta smilšu pludmale, sauļošanās krēsli, saulessargi un pludmales dvieļi ir bez maksas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes „Holiday Village“, celta 1994. gadā un atjaunota 2022. gadā, 55 numuri, galvenais restorāns, bārs, terase, 24 stundu reģistratūra, seifs, valūtas maiņa, bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (WiFi); par papildu samaksu: autobuss uz pilsētas centru.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+1 bērns, ar 1 papildu gultu - parastā vai saliekamā), apmēram 15 m2, vannas istaba (duša, WC, fēns), individuāli regulējams gaisa kondicētājs, satelīttelevīzija, bērnu gultiņa (pasūtīšana pirms ierašanās), tējas un kafijas pagatavošanas iespējas (pēc pieprasījuma), skats uz dārzu; par papildu samaksu: mini bārs, numurs ar skatu uz baseinu.

Sports un izklaide
Ārējais baseins, bērnu baseins (atsevišķa zona lielā baseinā), vakara izklaides programma.

Viss iekļauts
Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (12:00-14:00), vakariņas (19:30-22:00) – „zviedru galds“ galvenajā restorānā; vietējie bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni bārā (11:00-23:00).

Piezīmes
https://www.longbeachcyprus.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *