cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

Ķīnas dabas dimantu izlase - no Āzijas gleznainākajām kalnu ainavām līdz pasaules neparastākajiem klinšu mežiem ГАРАНТИРОВАННО

trip-pic
Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt

Программа путешествия

Pārsteidzošs ceļojums pa ārzemju ceļotāju vēl neatklātajiem dabas brīnumiem un ainavām Ķīnas centrālajā un dienvidu daļā. Ceļojums ietver Ķīnas gleznaināko kalnu un dabas ainavu izlasi no Apbrīnojamā Ķīna 2 un Apbrīnojamā Ķīna 3 maršrutiem, papildinātu ar pilnīgi jaunatklātām vietām. Šeit cilvēces diženie mākslas darbi kā Lielais Ķīnas mūris un Aizliegtā imperatoru pilsēta nobāl, sacenšoties ar planētas varenāko arhitekti Dabu. Tas ir jāredz, lai tam noticētu...

Lidojums Rīga – Šanhaja un Guangdžou – Rīga.
Fantastiskais, dabas veidotais brīnums Zhangjiajie apvidus, kuram pasaulē nav analoga. Te paceļas tūkstošiem smailu un garu klinšu pīlāru, kas pārsteidz ar saviem izmēriem, sasniedzot pat 370 m augstumu. Klinšu kolonnu mežs, kas mākoņu jūrā rada ilūziju, it kā klinšu salas lidotu, iedvesmojot režisoru Kameronu radīt mistisko planētu Pandoru filmā Avatars. Zhangjiajie Lielais kanjons ar pasaulē garāko un augstāko stikla tiltu, kas slejas tam pāri, nodrošinot labākos skatos un savu devu adrenalīna. Apbrīnojamie Tjaņmeņa kalni ar masīvu caurumu klints sienā, Debesu vārti, līdz kuriem ved pasaulē garākais gaisa tramvajiņš, pārsteidzošais 99 serpentīnu ceļš un visbeidzot 999 pakāpienu trepes uz debesīm.
Three Natural Bridges ģeoparks – viena no Ķīnas dabas pērlēm, kur pazemes upe izgrauzusi masīvus akmens tiltus, šaurus kanjonus, aizas un alas. Wansheng akmens mežs – visdažādākie kaļķakmens klinšu veidojumi visneiedomājamākajās formās padara šo par patiesi unikālu dabas mākslas darbu! Lielākā un krāšņākā no Ķīnas alām – Zhijin Cave – pazemes valstības labirints ar vēl neredzētiem, pārsteidzošiem alu veidojumiem. Jiuodongtian pazemes aiza, kur atklājas varenas akmens arkas un karsta logi, saukti arī par logiem uz debesīm.
Svētais budisma kalns Fanjingshan – viens no neparastākajiem skatiem Ķīnā, kur uz kalnu kores slejas masīvs klints pīlārs, kura virsotnē brīnumainā kārtā uztupināti divi mazi templīši, bet uz blakus kalna izkaisītas neparastās Grāmatu klintis un Akmens sēne.
Gliemežu kalni – džungļiem un bambusa mežiem noaugušā augstienē izkaisīti daudzi gliemežu formas kalni visdažādākajos veidolos. Kruīzs pa romantisko Li upi – pakalni kā tūkstošgadīgi bruņurupuči iznirst aiz katra nākamā upes līkuma. Vienas no iespaidīgākajām rīsu terasēm pasaulē – Longsheng. Kolorītā garmataino Yao cilts. Izbrauciens ar bambusa plostiem pa gleznaino Yulong upi. Daoisma Jeruzaleme Longhushan jeb Drakona un Tīģera kalns – vietā, ko ķīnieši dēvē par daoisma paradīzi uz Zemes, radās vienīgā Ķīnā dzimusī reliģija. Longhushan tempļi, Ziloņa snuķa klints, kormorānu un karājošos zārku priekšnesumi. Nemirstīgo kalns jeb Huangshan mazais brālis Sangqingshan – granīta kalni ar eksotiskām priedēm, kur vērojami krāšņi saulrieti un, ja paveicas, arī mākoņu jūras fenomens. Austrumu Dieviete un 123 m augstais klinšu pīlārs Gigantiskā Boa čūska. Antīkais Anhui provinces ciematiņš ar seno dienu auru un lielisku lauku ainavas fonu – Xidi. Huangshan jeb Dzeltenais kalns – visslavenākais Ķīnā, tas bieži parādās klasiskās ķīniešu gleznās un pastkartēs ar mākoņu jūrā slīkstošām salām.
Cave Fairland – interesanta alu sistēma, kur izskatās, it kā Ēdenes dārzs būtu iekritis pazemē, Aīda valstībā! Gulong kanjona ūdenskritums ar iespaidīgu, pār aizu pārkārušos stikla platformu.




otrdiena, 03.09.
Rīga – Istanbul
• 18.00 pulcēšanās Rīgas lidostā (iepretim Air Baltic birojam)
• 20.15 – 23.30 lidojums Rīga – Stambula
• 01.25 lidojums Stambula – Šanhaja
nakts lidmašīnā

trešdiena, 04.09.
Istanbul – Shanghai
• 16.45 ielidošana Šanhajā
• iekārtošanās viesnīcā un atpūta pēc lidojuma
****viesnīca Šanhajā

ceturtdiena, 05.09.
Shanghai – Huang Shan
• ātrvilciens uz Huangšan pilsētu (3,5 h)
• īss brauciens uz Huangšan (Huangshan) kalnu
• Huangshan jeb Dzeltenais kalns – visapmeklētākais Ķīnā. Tas bieži parādās klasiskās ķīniešu gleznās un pastkartēs ar mākoņu jūrā slīkstošām salām. Ar pacēlāju uzbrauksim Huangšan kalnā, kur dosimies vieglā pārgājienā pa kalnu takām, apjūsmojot Dzeltenā kalna granīta klinšu veidojumus un kanjonus (~4 st. pastaigām kalnos, iespēja saīsināt maršrutu).
****viesnīca pie Huangšan kalna

piektdiena, 06.09.
Huang Shan – Sanqingshan
• no rīta pārbrauciens uz Sanqingshan kalnu (4-5 h), pa ceļam apskatot Hongcun ciemu
• antīks Anhui provinces ciematiņš ar seno dienu auru, kas izveidots ūdens bifeļa veidolā – Hongcun
• Nemirstīgo kalns jeb Huangshan mazais brālis Sangqingshan – ar eksotiskām priedēm noauguši granīta kalni, kur vērojami krāšņi saulrieti un, ja paveicas, tad arī mākoņu jūras fenomens. Pacēlājs uz Sanqingshan kalnu un pārgājiens pa kalna takām, apskatot slavenākos klinšu veidojumus – Austrumu Dievieti un 123 m augsto klinšu pīlāru – Gigantisko Boa čūsku (3-4 stundu pārgājiens – vidējas grūtības pakāpes). Ir iespēja izvēlēties īsāku pārgājienu un baudīt skatus no viesnīcas terases!
tūristu klases viesnīca Sančingšan kalnā

sestdiena, 07.09.
Sanqingshan – Longhushang – Zhangjiajie
• pārbrauciens uz Longhušan kalnu (3 h)
• Daoisma Jeruzaleme Longhušan (Mt. Longhushan ) jeb Drakona un Tīģera kalns – vieta, ko ķīnieši dēvē par Daoisma Paradīzi uz Zemes un kur radās vienīgā Ķīnā dzimusī reliģija. Izbrauciens ar bambusa plostu pa upi, vērojot savdabīgās Longhushan klintis. Apmeklēsim pirmo Daoistu templi Ķīnā un Ziloņa snuķa klinti
• vakarpusē ātrvilciens uz Changsha pilsētu (2,5 h) un vēlā vakarā ātrvilciens uz Zhangjiajie(2-3 h)
****viesnīca Dzjandzjiadzjie

svētdiena, 08.09.
Zhangjiajie
• fantastiskais dabas veidotais brīnums – Zhangjiajie apvidus, kuram pasaulē nav analoga. Te paceļas tūkstošiem smailu un garu klinšu pīlāru, kas pārsteidz ar saviem izmēriem, pārsniedzot pat 400 m augstumu. Klinšu kolonnu mežs, kas mākoņu jūrā rada ilūziju, it kā klinšu salas lidotu, iedvesmojot režisoru Kameronu radīt mistisko planētu Pandoru filmā Avatars. Sākumā dosimies uz fotografētāko Zhangjiajie vietu un dabas zonu – Tianzi kalnu, kurā nokļūsim ar funikulieri, lēnām, gar klinšu pīlāriem ceļoties augšā uz plato. Neskaitāmi klinšu stabi te viens līdzās otram drūzmējas ieplakā gluži kā noburta, pārakmeņojusies armija, kas sapulcējusies uz kauju. Tālāk turpināsim ar Yuangjiajie dabas zonu, kas ceļotājiem ļauj vistuvāk apbrīnot milzīgos smilšakmens stabus un iepazīties ar vairākiem netipiskiem veidojumiem – 48 ģenerāļu ieleju, augstāko klinšu arku pasaulē, ko sauc par Pirmo tiltu zem debesīm un Hallelujah klinti, kas izmantota Avatars filmas tapšanas procesā
• Zhangjiajie Lielais kanjons ar pasaulē garāko un augstāko stikla tiltu, kas slejas tam pāri nodrošinot labākos skatus un savu devu adrenalīna (ieejas maksa uz stikla tilta iekļauta)
• vakarā iespēja apmeklēt iespaidīgo Tianmen Fox Fairy šovu (par papildus samaksu, ~50 USD)
****viesnīca Dzjandzjiadzjie

pirmdiena, 09.09.
Zhangjiajie – Jishou – Fanjingshan
• turpinām iepazīties ar fenomenālo Dzjandzjiadzjie (Zhangjiajie) apvidu:
• apbrīnojamie Tjaņmena kalni, kur pašā augšā, klints sienā paceļas masīvs caurums, ko sauc par Debesu vārtiem. Līdz tiem mūs augšā uzvedīs pasaulē garākais gaisa tramvajiņš, pēc tam jāmēro pārsteidzošais 99 serpentīnu ceļš un visbeidzot aktīvākajiem atliek vien pievarēt tādu nieku – 999 pakāpienus, lai nokļūtu debesīs. Par papildus samaksu: ja laiks atļaus drosmīgajiem iespēja doties pastaigā pa nervus kutinošo stikla taku, kur klintij pieguļoši stikla tilti paceļās virs kraujas bezdibeņa
• vēlā pēcpusdienā vilciens Zhangjiajie – Jishou (1 h). Pēc tam transfērs uz viesnīcu Fanjingshan kalna apkārtnē (2,5 h)
***viesnīca Fanjingshan kalna apkārtnē

otrdiena, 10.09.
Fanjingshan – Wulong
• uzsāksim garo dienu ar īsu braucienu uz Fanjingshan kalnu
• no rīta svētais budisma kalns Fanjingshan – viens no neparastākajiem skatiem Ķīnā, kur uz kalnu kores slejas masīvs klints pīlārs, kura virsotnē brīnumainā kārtā uztupināti divi mazi templīši, bet uz blakus kalna izskaisītas neparastās Grāmatu klintis un Akmens sēne (uzbrauksim ar gaisa vagoniņu kalnā un dosimies 3-4 st. pārgājienā pa kalna kori - iespēja saīsināt maršrutu)
• pēcpusdienā garš pārbrauciens uz Vulongas pilsētu (~6,5 h), kas atrodas pie Three Natural Bridges
****viesnīca Vulongā

trešdiena, 11.09.
Wulong – Wansheng
• Three Natural Bridges ģeoparks – viens no planētas neparastākajiem dabas šedevriem. Pazemes upe te izgrauzusi masīvus tiltus, šaurus kanjonus, aizas un alas. Zemei iebrūkot, daba atvērusi šo vareno pazemes skaistumu arī cilvēku acīm.
• pārbrauciens uz Wansheng (2,5-3 h)
• vēlā pēcpusdienā Wansheng akmens mežs. Lai gan ne tik slavens, kā tā Lielais brālis Junaņas provincē, daudz senākais Wansheng Stone Forest ir ne mazāk skaists. Visdažādākie kaļķakmens klinšu veidojumi visneiedomājamākajās formās padara šo par unikālu Dabas mākslas darbu!
***viesnīca pie Vanšengas

ceturtdiena, 12.09.
Wansheng – Jiudongtian – Zhijin
• agrā rīta ātrvilciens uz Guijangu (2 h)
• pārbrauciens uz Jiudongtian aizu (~3 h)
• Jiudongtian pazemes aiza, kur atklājas varenas akmens arkas un karsta logi saukti arī par logiem uz debesīm – unikāli dabas veidojumi, kur pēkšņi pazeme atveras un skatam paveras masīvi ovāli kanjoni
• pārbrauciens uz Zhijin pilsētu (~2 h)
****viesnīca pie Zhijin pilsētas

piektdiena, 13.09.
Zhijin – Guiyang – Longsheng
• Zhijin Cave – lielākā un neoficiāli arī skaistākā ala Ķīnā. Tie, kas pabijuši šajā alā, atzīst, ka nav otras tādas pasaulē. Tās pazemes zāļu un alu veidojumu izmēri pārsteidz jebkuru skeptiķi
• pārbrauciens atpakaļ uz Guijangu (~2 h), ātrvilciens uz Sanjiangu-Guilinu (2 h) un tālāk īss brauciens uz Longšenas jeb Dragon Backbone rīsu terasēm
• Ķīnas iespaidīgākās rīsu terases, kas izdaiļo tik daudzas pastkartes pasaulē – Dragon Backbone (Pūķa mugurkauls) pie Longšenas. Tās apdzīvo vairākas nacionālās minoritātes, kuras turpina piekopt senās tradīcijas. Šīs dienas plāns ierasties Longšenas rīsu terasēs, lai pagūtu vērot saulrietu pār tām.
tradicionālā viesnīca Longšenas terasēs

sestdiena, 14.09.
Longsheng – Bajio Zhai – Guilin
• agrā rītā īsa, viegla pastaiga pa Longšenas rīsu terasēm saullēkta gaismā
• pārbrauciens uz Bajiao Zhai ģeoparku (3-3,5 h) un tālāk vakarā uz Guilinu (~2 h)
• Bajiao Zhai ģeoparks, kurā slēpjas noslēpumainie Gliemežu kalni (Snail mountains) – Ķīnas dabas fenomens. Džungļiem un bambusa mežiem noaugušā augstienē izkaisīti daudzi gliemežu formas kalni visdažādākajos veidolos. Dosimies vidēji vieglā pārgājienā, apbrīnojot šo unikālo kalnu ainavu. Aktīvākajiem iespēja (ja atļaus laiks) uzkāpt Yuntai peak virsotnē (vidēji grūts kāpiens)
****viesnīca Guilinā

svētdiena, 15.09.
Guilin – Yangshuo – Guilin
• no rīta kruīzs pa Lī upi – ainavas, kuras ļauj iztēloties pakalnus kā tūkstošgadīgus bruņurupučus, kas gozējas spilgtajos krasta zaļumos. Ķīnā grūti atrast skaistāku vietu par šo...
• pēcpusdienā iepazīsim Yulong – Lī upes mazo māsu. Lai gan tā ir šaurāka un seklāka kā slavenā Lī upe, pēc daudzu domām tā paver vēl fotogēniskākas ainavas. Dosimies izbraucienā pa kaļķakmens klinšu ieskauto upi ar bambusa plostu
• Ziloņa snuķa kalns – kā milzīgs zilonis ar upē iemērktu snuķi kalns kļuvis par Guiliņas vizītkarti
****viesnīca Guilinā

pirmdiena, 16.09.
Guilin – Huaiji – Guangzhou
• rīta ātrvilciens uz Huaiji pilsētu (2 h) un īss brauciens uz Cave Fairland un Gulong aizu (1,5 h)
• Cave Fairland – interesanta alu sistēma, kur izskatās it kā Ēdenes dārzs būtu iekritis pazemē, Aīda valstībā! Gulong kanjona ūdenskritums ar iespaidīgu, pār aizu pārkārušos stikla platformu
• vēlā pēcpusdienā īss pārbrauciens uz Guangdžou lidostu (~1,5 h)
• 23.00 lidojums Guandžou (Kantona) – Stambula
nakts lidmašīnā

otrdiena, 17.09.
Guangzhou – Istanbul – Rīga
• 05.15 ielidošana Stambulā
• Turkish Airlines piedāvā bezmaksas 3,5 h Stambulas tūri
• 16.15 – 19.25 lidojums Stambula – Rīga

Piemaksa, ja vēlaties vienvietīgu numuru viesnīcās – EUR 725

Salīdzinoši agrās tumsas iestāšanās dēļ, programmā paredzēts dienas sākt agri.
! Pārbraucienu laiki ir norādīti aptuveni un var mainīties atkarībā no ceļu kvalitātes, ceļu remontiem un satiksmes intensitātes konkrētajā brīdī.

Ceļazīmes cenā ietilpst
Lidojums Rīga – Šanhaja; Guangdžou – Rīga (ekonom. klase; caur Stambulu; ēdināšana 30 kg nododamā bagāža), lidostu nodokļi; visas programmā norādītās vilcienu biļetes, tūristu autobuss ceļojuma laikā; naktsmītnes (kopā 13 naktis): *** un **** viesnīcas ar brokastīm (1 nakts tradicionālā viesnīca), divviet. numuros ar WC/dušu; vakariņas Ķīnā katru dienu; ieejas maksa programmā minētajos apskates objektos; IMPRO grupas vadīt. un vietējo gidu pakalpojumi; Ķīnas vīza; veselības apdrošināšana.

Ceļazīmes cenā neietilpst
Personīgie izdevumi; pusdienas; dzērieni vakariņu laikā; ieejas maksa pasākumos un objektos, kuri nav minēti programmā vai norādīti kā papildus; dzeramnauda šoferiem, gidiem, laiviniekiem (vismaz 90 USD).

Pieteikšanās ceļojumam
Avanss - EUR 800
Otrā iemaksa līdz 01.04. - EUR 1600
Pilna summa līdz 21.06. 

Atteikšanās no ceļojuma
Atteikšanās datums līdz 01.04. zaudētā summa EUR 400, pēc 01.04. EUR 1500, pēc 21.06. visa summa.

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti
• LR pilsoņa vai nepilsoņa (personas, kurai nav citas valsts pilsonības) pase, kas izdota pēc 2007.gada 19.novembra un ir derīga vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās datuma.
• IMPRO birojā līdz 18.07. iesniedzamie dokumenti: ceļošanai derīga pase, 1 krāsains foto (5x5 cm, balts fons, bez brillēm, ar matiem neaizklātu seju un pieri!) un Ķīnas vīzu anketa. Klientiem jāparedz laiks, lai ierastos Ķīnas vēstniecībā Rīgā, Ganību dambī 5 nodot pirkstu nospiedumus - datums un laiks tiks precizēts ar katru personīgi pēc vīzu dokumentācijas sagatavošanas.

Grupas sapulce
20. augustā 17.30 Rīgas Latviešu biedrības namā (pulcēšanās vestibilā)

Potes
Pasaules Veselības organizācija WHO iesaka potēties pret hepatītu A, B, difteriju un vēdertīfu, kā arī veikt profilakses pasākumus pret malāriju. Papildu info Latvijas Infektoloģijas centra vakcinācijas kabinets- Linezera iela 3, tālr. 67014560
BĀZES CENA 3 645 €
SGL piemaksa 725 €
trip-pic

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *