cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СИЦИЛИЯ, LORELEY 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В цену входит: полет Рига - Катанья, багаж 20кг, трансфер в отель; отель с указанным питанием, трансфер в аэропорт и полет Катания- Рига. Дополнительно в отеле необходимо оплатить курортный налог в размере от 0,5 до 5 евро в день за одного человека.

LORELEY 3★

Рассположение: Сицилия
Эконом. 7.5/10
Отель экономного класса со СРЕДНИМ рейтингом от клиентов. Мы рекомендуем выбирать такую гостиницу ТОЛЬКО в том случае, если КАЧЕСТВО НОМЕРА, ОТЕЛЯ И ПИТАНИЯ НЕ ВАЖНО.
Komentārs
Viesnīca atrodas gleznainajā Sant'Angelo zvejnieku ciematā ar skaistu skatu uz līci un kalniem, ir piemērota klusām un relaksējošām brīvdienām divatā. Tā ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas atpūsties prom no pilsētas burzmas - viesnīca atrodas tikai īsas pastaigas attālumā no pludmales. Viesi novērtē izpalīdzīgo personālu un mājīgo atmosfēru, kā arī garšīgās brokastis, kas pagatavotas no vietējiem produktiem. Viesnīcas teritorijā varat atpūsties termālajā baseinā ar panorāmas skatu uz apkārtni, pavadīt dienu, atpūšoties Itālijas saulē, vai doties dienas ekskursijā uz Forio - pilsētu, kas slavena ar skaistajām pludmalēm un interesantajiem apskates objektiem.

Atrašanās vieta
Iskijas salā, nelielā ciematā Sant'Angelo. Apmēram 300 m attālumā no tuvākiem veikaliem un bāriem. Apmēram 8 km attālumā no Forio d'Ischia ostas. Apmēram 58 km attālumā no Neapoles lidostas. Bezmaksas viesnīcas transfērs uz Sant'Angelo centru.

Pludmale
Le Fumarole - publiska, smilšu-oļu, pelēkas vulkāniskas izcelsmes smiltis, apmēram 500 m attālumā no viesnīcas. Bezmaksas viesnīcas transfērs līdz pludmalei (noteiktos laikos). Maksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 3*, 30 numuri, 1 ēka, 3 stāvi, vestibils, diennakts reģistratūra, brokastu restorāns - bufetes tipa brokastis, vietējā virtuve, 2 bāri: ar uzkodām un pie baseina; seifs reģistratūrā; bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi). Par papildu samaksu: apkalpošana numuros, bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma), autostāvvieta.
Tūrisma nodeva: obligāta maksa, kas maksājama ierodoties viesnīcā - aptuveni 3-7 EUR dienā/par personu/par diennakti.

Numurs
Standarta: divvietīgs, apmēram 15 m², centrālais gaisa kondicionieris (laika posmā no 15.06. līdz 30.09.), vannas istaba (vanna vai duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, balkons vai terase (galds un krēsli), daži numuri ir ar sānskatu uz jūru. Par papildu samaksu: bērnu gulta berniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās, par maksu: apmēram 15 EUR/dienā); skats uz jūru.

Sports un izklaide:
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Bezmaksas viesnīcas transfērs uz Sant'Angelo centru.
• Viesnīcas transfērs līdz pludmalei.

Piezīmes
www.hotelloreley.it
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *