cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СИЦИЛИЯ, SORRISO THERMAE RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В цену входит: полет Рига - Катанья, багаж 20кг, трансфер в отель; отель с указанным питанием, трансфер в аэропорт и полет Катания- Рига. Дополнительно в отеле необходимо оплатить курортный налог в размере от 0,5 до 5 евро в день за одного человека.

SORRISO THERMAE RESORT 4★

Рассположение: Сицилия
Очень хорошо 8.1/10
Отель с очень хорошими отзывами от клиентов.
Komentārs
Viesnīca atrodas Iskijas salā, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz Citaras līci, un tā aicina Jūs uz brīvdienām Itālijā! SPA centrs un termālie baseini ir viesnīcas priekšrocības! Draudzīgais un izpalīdzīgais personāls radīs Jūsu uzturēšanos šeit patīkamu. Viesnīca ir iecienīta pāru vidū, tā piedāvā mājīgus numurus un gardu vietējo delikatešu virtuvi. Viesnīca atrodas netālu no pludmales un autobusa pieturas, tāpēc varat ērti pārvietoties pa salu un baudīt tās priekus.

Atrašanās vieta
Iskijas salā, apmēram 2 km attālumā no FORIO centra. Apmēram 1,4 km attālumā no Giardini Poseidon Terme - salas lielākā termālā parka ar 20 baseiniem. Attālums līdz autobusu pieturai apmēram 50 m. Apmēram 50 km attālumā no Neapoles lidostas (transfērs ar autobusu/minibusu un prāmi).

Pludmale
Citara – publiska, smilšu, apmēram 300 m attālumā no viesnīcas. Piekļuve pa privātu viesnīcas celiņu (pakāpieni) vai ar bezmaksas viesnīcas autobusu (no aprīļa līdz septembrim, noteiktos laikos). Maksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē (no 15.07.-15.09.). Cava dell'Isola – publiska, smilšu, apmēram 1,2 km attālumā no viesnīcas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4*, celta 1964. gadā, renovēta 2012. gadā, 160 numuri, 9 ēkas, līdz 3 stāviem, 2 lifti, 3 restorāni, 2 bāri; konsjerža pakalpojumi, autostāvvieta, bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi). Par papildu samaksu: apkalpošana numuros, ārsts pēc izsaukuma, bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma), veļas tīrīšanas un gludināšanas pakalpojumi, velosipēdu un automašīnu noma; izmitināšana ar mājdzīvniekiem (pēc iepriekšēja pieprasījuma, par maksu); Tūrisma nodeva: obligāta maksa, kas maksājama ierodoties viesnīcā - aptuveni 3-7 EUR dienā/par personu/par diennakti.

Numurs
Classic: divvietīgs, (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 20 m², centrālais gaisa kondicionieris (no 28.05.-25.09.), vannas istaba (vanna vai duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, balkons (galds un krēsli). Par papildu samaksu: minibārs, bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās, par maksu: apmēram 15 EUR/dienā).
Comfort: divvietīgs, (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 20 m², iekārtots kā Classic numurs, skats uz jūru.

Sports un izklaide
SPA centrs: termālie baseini ar aptuveni 36-38°C temperatūru, neliels bērnu baseins, apsildāms, iekštelpu baseins, bezmaksas saulessargi un saulessargi pie baseiniem, sauna, trenažieru zāle. Par papildu samaksu: masāžas, pirts, skaistumkopšanas procedūras.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Ieeja SPA centrā

Piezīmes
www.hotelvillasorriso.it
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *