cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СЕВЕРНЫЙ КИПР, COURTYARD LONG BEACH HOLIDAY RESORT (2020. gads!)

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость входит: перелет Рига-Ларнака, аэропортовые налоги, багаж 20 кг, трансфер в отель после пересечения границы, номер в отеле (заезд после 14:00, выезд до 10:00 или 12:00), трансфер в аэропорт, рейс Ларнака-Рига.

COURTYARD LONG BEACH HOLIDAY RESORT (2020. gads!)

Рассположение: Северный Кипр
Очень хорошо 8.7/10
Отель с очень хорошими отзывами от клиентов.
Viesnīca, kas atrodas 600 metru attālumā no pludmales, liks smaidīt jūras mīļotājiem, ar savu iekštelpu un āra peldbaseinu, akvaparku un bērnu peldbaseinu, kā arī ar pludmales tuvumu.

Atrašanās vieta
Apmēram 350 m attālumā ir bāri un restorāns, līdz tuvākajam pilsētas centram apmēram 2 km (Long Beach), līdz Famagustas pilsētas centram apmēram 15 km, apmēram 69 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Makenzi pludmale, publiska, apmēram 600 m attālumā no viesnīcas, bez pludmales pakalpojumiem.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – “Holiday Village”, atvērts 2020. gadā, 4 stāvu ēkas, 1 restorāns, diennakts reģistratūra, bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (WiFi), bagāžas glabātuve, valūtas maiņa, autostāvvieta, diennakts apsardze; par papildu samaksu: tirgus, auto noma, frizētava.

Numurs
Luxury numurs: divvietīgs, apmēram 41-60 m2, vannas istaba (duša, wc, fēns), seifs, TV, WiFi, virtuves zona ar virtuves piederumiem; par papildu samaksu: skats uz baseinu.
Deluxe numurs: divvietīgs (maks. 3+1 bērns vai 2+2 bērni, ar 1 vai 2 papildu gultām - parastām vai saliekamām), apmēram 60-88 m2, 1 guļamistaba un viesistaba, mēbelēts kā Luxury numurs; par papildu samaksu: skats uz baseinu.

Sports un izklaide
3 baseini: galvenais ārējais baseins, bērnu baseins un apsildāms iekštelpu baseins (SPA zona); sauļošanās krēsli un saulessargi baseina zonā, akvaparks (atvērts no 15. maija līdz 15. oktobrim, pirmdienās slēgts); mini klubs, mini golfs, fitnesa centrs.

SPA:
Apsildāms iekštelpu baseins, hamams (izņemot SPA pakalpojumus), sauna, tvaika pirts; par papildu samaksu: masāžas pakalpojumi.

Piezīmes
https://www.courtyardcyprus.com
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *