cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

Izgaršo laimi Kuldīgā (Festivāls "Lido zivis Kuldīgā", pilsētas apskate un garšīgās Ineses tortes)! GARANTĒTS

trip-pic
27. aprīlis
1 diena | Latvija
Brīvas vietas ir pieejamas
Valoda - latviešu/krievu
Nikos Travel
no 30 € Rezervēt
Pamatcena 30 €

Ceļojuma programma

Pl. 08.30 izbraukšana no Rīgas. Kuldīga... Ekskursija pa pilsētu. šī pilsēta apbur. Ievelciet dziļu elpu. Izelpojiet. Pasmaidiet. Sajūtiet Ventas rumbas ūdens stihijas varenību. Atslābinieties. Šeit nav jāsteidzas. Uz daudzus gadsimtus pieredzējušo ēku fona steiga šķiet nevietā. Ventas rumba Kuldīgā ir unikāls dabas piemineklis Latvijā, kā arī platākais ūdenskritums Eiropā, kurā vērojamas lidojošas zivis. Šobrīd ir tieši tas brīdis, kad ikviens var vērot šo unikālo dabas parādību kā rumbā, mugurām zaigojot, lec vimbas! Šodien Pilsētas dārzā Ventas krastā notiks Pavasara palu šovs ar bagātīgu programmu – tirdziņi, muzikāli priekšnesumi, sportiskas un mākslinieciskas aktivitātes! Brīvais laiks svētku baudīšanai.Vankas upītes stāvajā krastā atrodas Ēdoles viduslaiku pils – vienīgā no Kurzemes bīskapijas viduslaiku pilīm, kas vēl ir apdzīvota un pieejama apmeklētājiem.Ēdoles viduslaiku pils celtniecība sākta 1264. gadā. Laika gaitā pils vairākkārt pārbūvēta, taču arī mūsdienās tā saglabājusi savu īpašo senatnīgo auru.Pils ir zināma ne tikai kā vēsturisks objekts ar laikmetīgām vērtībām un leģendām apvītu atmosfēru, bet arī kā koncertu, izstāžu, dažādu pasākumu un kāzu norises vieta. Ēdoles pils un pagalms iemūžināti leģendārajā latviešu mākslas filmā "Emīla nedarbi".
Nesteidzīga pēcpusdiena,baudot
Ineses tortes. Ievilksim elpu no ikdienas un dosimies garšu pasaulē. Ineses Tortes ir vienīgais Latvijas ražotājs, kas ražo tortes un desertus, kas izgatavoti no 100% dabīgām un vietējās izcelsmes sastāvdaļām. Iepazīsimies ar Inesi degustēsim tortes, tā būs lieliska sestdienas pēcpusdiena  pie tējas vai kafijas tases, izbaudot garšīgas tortes.
Vakarā ierodamies Rīgā.

Cenā iekļauts:
- Brauciens komfortablā autobusā;
- Gida – grupas vadītāja pakalpojumi


Papildu izdevumi:

- Ekskursijas pakete- 22 EUR, skolēniem, studentiem, invalīdiem un pensionāriem- 20 EUR (apskates ekskursija pa Kuldīgu, Ēdoles pils un Ineses tortes)
- Personīgie tēriņi

Apskates objekti secība var mainīties vietām. Cenas un papildu izdevumi ir norādīti pēc 24.01.2024 pieejamās informācijas.

Foto visitkuldiga.com

Pamatcena 30 €
trip-pic

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *