cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

Ziedošie Babilona dārzi, Palanga un HBH Juozo alus

trip-pic
11. - 25. maijs
15 dienas | Lietuva
Brīvas vietas ir pieejamas
Valoda - latviešu/krievu
Nikos Travel
no 35 € Rezervēt
Pamatcena 35 €

Ceļojuma programma

07:00 izbraukšana no Rīgas. "Babilona dārzi" pirmais miniatūru parks Lietuvā, kas durvis vēra tikai nupat jūlijā. Ieejot parkā, Jūs sapratīsiet, ka reizēm pasaule tiešām ietilpst plaukstā! Parkā izvietotas 21 pasaules slavenāko celtņu mimiatūras no četriem kontinentiem: Āfrikas, Āzijas, Eiropas un Austrālijas. Noteikti atpazīsiet pasaulslaveno Sidnejas operu, romantisko Trevi strūklaku, Londonas tiltu un Bigbenu, Berlīnes Brandenburgas vārtus un Triumfa arku. Starp citu, šeit savu vietu atraduši ne tikai tādi Jaunie pasaules brīnumi kā, piemēram, Tadžmahals, Kolizejs vai Lielais Ķīnas mūris, bet arī vecie - Heopsa piramīda un Babilonas gaisa dārzi. Pastaigājoties vai sēžot uz soliņa, var ne tikai apbrīnot parka miniatūras, ūdenskritumus un strūklakas, vai klausīties katram pasaules reģionam raksturīgo mūziku, bet arī apbrīnot brīnišķīgos dārza topiāru stādījumus un ziedu kompozīcijas. Dārzā ir iestādīti vairāk nekā 40 tūkstoši viengadīgo augu no Lietuvas un Polijas, kas piešķir "Babilonu sodai" Lietuvas lielākā ziedu parka statusu! Palanga. Ekskursija pa pilsētu – Dzintara muzejs un grāfa Tiškēviču ziemas pils ar unikālo dzintaru kolekciju, kur vienam no senākajiem dzintariem ir vairāk nekā tūkstoš gadu. Apkārt pilij izveidots botāniskais dārzs ar daudzām priežu sugām. Īpašu gaisotni rada sniegbaltie gulbji, kas cēli peld pa parka dīķiem un Palangas mols, pa kuru pastaigājoties var izjust Baltijas jūras varenumu. Brīvais laiks nesteidzīgai pastaigai pa šo burvīgo kūrortpilsētu. Ierašanās atpūtas kompleksā „HBH Juozo alus”. Šobrīd tā ir populāra atpūtas vieta, kur iespējams arī garšīgi paēst. Vieni no garšīgākajiem cepelīniem ir tieši šeit. Alus cienītājiem tiek piedāvātas vairākas alus šķirnes un garšīgs kvass, Visus romantiķus un ne tikai aicinām pastaigāties pa „Veselības un joku taku” un apskatīt „HBH” skulptūru parku. Kompleksa tuvumā 40 ha meža platībā jau ir izveidota daļa no meža takas, ir mini mājas zoo. Vakarā izbraukšana uz Rīgu!

Cenā iekļauts:

* Brauciens komfortablā autobusā;
* Gida - vadītāja pakalpojumi


Papildus izdevumi:

* Ekskursiju pakete- 28 EUR- pieaugušajiem, 24 EUR- skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem (paketē iekļauta ieejas biļete Babilona dārzos, apskates ekskursija pa Palangu un ieejas biļete Dzintara muzeju) ;
* Apdrosināšanas polise;
* Personīgie tēriņi

Apskates objektu secība var mainīties vietām. Cenas un papildu izdevumi ir norādīti pēc 13.02.2024 pieejamās informācijas.

Pamatcena 35 €

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *