cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
Sakārtot pēc: datuma | valsts | cenas
IGAUNIJA - NESTEIDZĪGAIS PĒRNAVAS DABAS PIESKĀRIENS
PAVADI DIVAS ROMANTISKAS UN NESTEIDZĪGAS
DIENAS PĒRNAVĀ! ĻAUJ SEV IZBAUDĪT IGAUNIJAS VIENKĀRŠO SKAISTUMU UN
BEZGALĪGO MIERU. PĒRNAVĀ PAREDZĒTA DZĪVOŠANA SPA VIESNĪCĀ AR
NEIEROBEŽOTU ŪDENS CENTRA UN SAUNU APMEKLĒJUMU.
BROKASTIS UN VAKARIŅAS CENĀ!
05.05.2024. – 06.05.2024.
2 dienas
Ceļojuma cena: € 149.00
AKCIJAS NOTEIKUMI
IGAUNIJA - RELAKSĒJOŠAS SPA BRĪVDIENAS SĀREMĀ
KVALITATĪVAS UN RELAKSĒJOŠAS BRĪVDIENAS IR VIENS
NO LABAS VESELĪBAS STŪRAKMEŅIEM, TĀDĒĻ LAIKĀ, KAD GAISĀ JŪTAMA
ZIEMAS ELPA, PIEDĀVĀJAM DOTIES NESTEIDZĪGĀ DIVU DIENU ATPŪTĀ UZ SPA
SĀREMĀ SALĀ! ATPŪTĪSIMIES ŪDENS CENTRĀ ASA SPA
HOTEL!
05.05.2024. – 06.05.2024.
2 dienas
Ceļojuma cena: € 119.00
 
AKCIJAS NOTEIKUMI
 
Šinī braucienā piedāvājam divās dienās iepazīties ar Igaunijas ziemeļdaļas nozīmīgākajiem un vizuāli iespaidīgākajiem ūdenskritumiem. Kopā 10 ūdenskritumi! Ekskursija paredzēta dabas mīļotājiem, tajā apzināti esam izvairījušies no lielo pilsētu un citu ar dabu nesaistītu objektu apskates. Uz tikšanos braucienā!  
Ekskursija + atpūta SPA viesnīcā ar iekļautu baseinu, piršu un džakuzi apmeklējumu, 2 SPA procedūrām, brokastīm un vakariņām.
Atpūta viesnīcā Estonia Medical SPA & Hotel 3* Pērnavā ar iekļautu neierobežotu baseinu un saunu centra "Termid" apmeklējumu, brokastīm un vakariņām... (Jelgava-Rīga)
IGAUNIJA - "GRILLFEST" PĒRNAVĀ UN TALLINA
AICINĀM UZ IKGADĒJO FESTIVĀLU
"GRILLFEST" PĒRNAVĀ, KURĀ SAVAS PRECES PIEDĀVĀS
300 IGAUNIJAS UN ĀRVALSTU LABĀKIE PĀRTIKAS RAŽOTĀJI, BŪS ATVĒRTI
ĀRA RESTORĀNI UN KAFEJNĪCAS, NORISINĀSIES LABO ĒDIENU
TIRDZIŅŠ, ZVEJAS UN ĒDIENU PAGATAVOŠANAS
SACENSĪBAS. IZBAUDĪSIM  ARĪ
TALLINAS VESPILSĒTAS ŠARMU UN ATPŪTU SPA
VIESNĪCAS ŪDENSCENTRĀ!
08.06.2024. – 09.06.2024.
2 dienas
Ceļojuma cena: € 129.00
 
AKCIJAS NOTEIKUMI
Ekskursija + atpūta viesnīcā LaSpa 4* Laulasmā ar iekļautu neierobežotu baseinu, piršu un džakuzi apmeklējumu...
"Tallinas vecpilsētas dienas" daudzina valsts nozīmīgākā vēstures pieminekļa - Tallinas vecpilsētas, unikālo atmosfēru. Tallinas vecpilsētas dienas ir lielākais festivāls, kas veltīts vecpilsētas kultūras mantojumam un kopienai.
Tallinas ģeogrāfiskais novietojums un vēsturiskais fons izskaidro Igaunijas galvaspilsētas zviedru, vācu, dāņu, somu un krievu-padomju mantojumu. Tallinas vecpilsētas dienas ir lielākais festivāls, kas veltīts vecpilsētas kultūras mantojumam un multikulturālai kopienai. Festivāla laikā, kas notiek vasaras sākumā kopš 1982. gada, visa Tallinas vecpilsēta kļūst par svētku norises vietu.
Brauciens uz STING koncertu TARTU 10.06.2024.Nenogurstošs cilvēktiesību aktīvists, labdarības guru, aizrautīgs dabas aizstāvis, angļu mūziķis, komponists un dziesmu autors, aktieris, basģitārists, kādreizējais grupas The Police solists, viennozīmīgi viena no izcilākajām personībām pasaulē – STING -  2024.gada 10.jūnijā uzstāsies Tartu Dziesmu svētku estrādē ar savu iespaidīgo koncertu “My Songs”.  Savas muzikālās darbības laikā STINGs ir ieguvis 17 Grammy balvas, 25 AMAs balvas, 2 MTV balvas,  2 Zelta globusus, 3x bijis nominēts Oskaram ... Viena no iepriekšējām STINGa pasaules tūrēm skanēja 300 reizes, notika 45 valstīs un kopsummā to apmeklēja gandrīz 3 miljoni cilvēku. Koncertā My Songs skanēs STINGa mīļākas dziesmas jau sākot no The Police laikiem. Viens no STINGa populārākajiem hītiem “Every Breath You Take” Spotify platformā ir pārsniedzis miljardu straumējumu, “Fields Of Gold” 300 miljonus, apmēram tik pat “Englishman in New York”.
Muhu sala – trešā lielākā Igaunijas sala. Ēmu dzirnavas. Pārbrauciens pa dambi uz Sāmsalu. Valjalas baznīca un pilskalns. Iespaidīgais Kāli meteorīta krāteris. Meteorīta nokrišana jau apdzīvotajā Sāremā izraisīja lielus postījumus, kas tiek salīdzināti ar mazas atombumbas sprādzienu. 14. gs. Kuresāres bīskapa pils – labākais konventa tipa pils paraugs Baltijā ar gotisku interjeru, muzejs. 20 m augstās Pangas klintis jūras krastā. Atkarībā no laika apstākļiem iespējams neliels, nedaudz ekstrēms pārgājiens gar klints pakāji. Pārcelšanās ar prāmi uz Hījumā salu, Kassari zemesstrēle, varenā vecā Kipu bāka, piemineklis prāmja Estonia pasažieriem Tahkunas zemesragā. Kukkakivi dižakmens, Derības akmeņi, Sūremizas muižas komplekss. Kadiķu džungļi – t. s. alvāri.

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *