cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
Sakārtot pēc: datuma | valsts | cenas
Moricburga, Drēzdene, Prāga, Loketa, Karlovi Vari, Kēnigšteina, Bastejas klintis, Gerlica
 
6 dienas, 5 naktis viesnīcā 
 
Izbraukšanas datumi: 28/04/2024
 
Prāga  ,  kruīza kuģītis pa Vltavas upi  ,  Karlovi vari  ,  Drēzdene,    Meisene
300 €
Čehijas kalnu paradīze GARANTĒTS
Pēdējā iespēja! Palikušas 4 vietas!
Prom no lielpilsētām, prom no cilvēku masām! Atpūta un ekskursijas kalnu ieskautās Čehijas mazpilsētās, pasaku pilis, dabas varenība, lieliskas viesnīcas un gardi ēdieni.
Valsts: Čehija
MAĢISKĀ PRĀGA
Prāga - Karlovi Vari – Drēzdene – Saksijas Šveice
01.05. – 05.05.2024.
5 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 460. 
430 €
Čehijas kalni un klintis GARANTĒTS
Pēdējā iespēja! Palikušas 4 vietas!
Čehija – tik zināma un tomēr joprojām glabā sevī tik daudzus noslēpumus un pārsteigumus. Maršruts jaunu un nebijušu vietu atklājējiem un pastaigu cienītājiem. Krkonošes nacionālais parks ar Čehijas augstāko virsotni Šņežku, leģendām apvītās Adršpahas un Prahovas klintis, klinšu pilsēta Hruboskalsko un pasaulē garākais gājēju tilts Dolní Morāvā.
 
Brauciens uz Latvijas izlases spēlēm Pasaules Hokeja čempionātā Čehijā, Ostravā  17.05.-22.05.2024. 
SPĒLES:
                18.05. Latvija – Zviedrija 12:20
                19.05. Latvija – Slovākija 20:20
                 21.05. Latvija –  ASV 16:20
Vēlies tur būt, atbalstīt mūsu sapņu komandu un izbaudīt brīvdienas?
                                  Braucam kopā!
Maršruts
Rīga – Žõry - Ostrava – Skryczne - Rīga
Hokeja pavasaris Ostravā!
Latvijas valstsvienības fani vienmēr ir bijuši pamanāmi un sadzirdami visās Pasaules ledus arēnās. Mēs ticam, ka varam palīdzēt kaldināt uzvaras, atbalstīt zaudējumos, uzmundrināt savu komandu tad, kad viņiem tas visvairāk ir nepieciešams, un kopā piedzīvot tādus vēsturiskus mirkļus, kādus pērn mums visiem dāvāja Latvijas hokeja izlase.
Būsim līdzās arī šogad Ostravā, Čehijā:
10.05. – 16.05.2024. (7 dienas)
17.05. – 22.05.2024. (6 dienas)
Sarauj, Latvija!
 
POLIJA - VARŠAVA UN ATRAKCIJU PARKS “ENERGYLANDIA”
ŠĶIETAMI RĀMĀ UN NETĀLĀ VALSTS POLIJA ĻAUJ MUMS
PIEDZĪVOT JAUNATKLĀJĒJA PRIEKU! LIELĀKAIS POLIJAS ATRAKCIJU PARKS
ENEGYLANDIA UN GREZNĀS VARŠAVAS VECPILSĒTA!
24.05.2024. – 26.05.2024.
3 dienas
Ceļojuma cena: € 197.00
ČEHIJA – TĀ NAV VALSTS, TĀ IR PASAKA, TĀ IR TŪRISTU UN CEĻOTĀJU PARADĪZE. ČEHIJA LEPOJAS AR GLEZNAINĀM AINAVĀM, PASAKU PILĪM, UNESCO PASAULES MANTOJUMA SARKASTĀ IEKĻAUTĀM VIETĀM, DAUDZVEIDĪGĀM ATPŪTAS IESPĒJĀM UN GARDIEM ĒDIENIEM. TĀDS ARĪ BŪS ŠIS SKAISTAIS BRAUCIENS, KURĀ IEPAZĪSIM PRĀGU UN BOHĒMIJAS PĒRLES.
685 €
685 €
Narcišu svētki Austrijā! GARANTĒTS
Pēdējā iespēja! Palikusi 1 vieta!
Mūzikas skaņas Zalcburgā, skaistie Alpu kalni, Lihtenšteinas aiza, Verfenes ledus alas un cietoksnis! Austrijas un Čehijas pilsētiņas.
Debesu ceļš - 1116 m virs jūras līmeņa pastaigu ceļš ir unikāls ne vien Čehijā, bet arī visā Eiropā. Dvur Krāloves Zooloģiskais dārzs. Pārgājiens Sudetu kalnos Krkonošes nacionālajā parkā. Kāpšana vai uzbraukšana ar pacēlāju Čehijas augstākajā virsotnē Sņežkā. Pārgājiens pa tūristu takām gar Kamenicas upi un brauciens ar laivu. Unikāls Centrāleiropas lielākais dabas veidotais akmens tilts Pravčicka Brana Bohēmijas Šveicē. Tisas klinšu siena un savdabīgās klintis Panska Skala.
Prāga  ,  kruīza kuģītis pa Vltavas upi  ,  Karlovi vari  ,  Drēzdene,    Meisene
ČEHIJA - PIEDZĪVOJUMI KRKONOŠES KALNOS UN PRĀGA
ATKLĀJIET SEV SKAISTO ČEHIJAS DABU UN
IEPAZĪSTIET ŠO VALSTI NO MAZLIET CITA RAKURSA! NEIZPALIKS ARĪ
GALVASPILSĒTA PRĀGA - AR KARAĻPILI, VLTAVAS UPI UN "SIMTS TORŅU"
VECPILSĒTU. ŠIS MARŠRUTS IR PIEMĒROTS KĀ BĒRNIEM, TĀ
PIEAUGUŠAJIEM. 
20.06.2024. – 24.06.2024.
5 dienas
Ceļojuma cena: € 329.00
Valsts: Čehija
MAĢISKĀ PRĀGA
Prāga - Karlovi Vari – Drēzdene – Saksijas Šveice
 22.06. – 26.06.2024.
5 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 460. 
Valsts: Čehija
ČEHIJAS VĪNA UN PAZEMES PIEDZĪVOJUMS
VIGRAS KLOSTERIS – MORAVSKY KRAS – STALAKTĪTU ALAS – BRNO – VĪNA DEGUSTĀCIJA - NACIONĀLAIS MORĀVIJAS VAKARS – LEDNICES-VALTICES AREĀLS – ČEHIJAS NACIONĀLAIS VĪNA CENTRS
27.06. - 30.06.2024.
4 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 265.

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *

Ceļojums uz Čehiju

Čehija ir tūristu iecienīts galamērķis, kur pavadīt nedēļas nogali vai izbaudīt garāku atpūtu. Valsts ir pazīstama gan ar tās elpu aizraujošajiem dabas skatiem – varenajiem kalniem un gleznainajām ielejām, gan arī tā ir zināma kā hokeja lielvalsts un vieta, kur ražo visā pasaulē iecienītu alu.

Pašreiz ieceļošana Čehijā neparedz nekādus ierobežojumus. Vairākos mūsu piedāvājumos ir iekļautas aviobiļetes, piemēram, lidojumam Rīga – Prāga; tiešie lidojumi uz Čehiju ilgst nepilnas 2 stundas. Taču ceļot uz Čehiju ir ērti arī ar autobusu. Tā ceļā līdz galamērķim varēsi paviesoties vēl citās valstīs.

Ņem vērā, ka valsts oficiālā valūta ir Čehijas krona (CZK). Vienas Čehijas koronas vērtība ir pielīdzināma 0,04 eiro, taču pirms došanās ceļā iesakām pārliecināties par tā brīža aktuālo valūtas kursu.

Izmantojot kādu no ceļojumubode.lv piedāvājumiem, ceļošana uz Čehiju sniedz iespēju paviesoties Prāgā, Karlšteinā, Ostravā un vēl citās gan tūristu iecienītās, gan mazāk zināmās vietās.

Čehija – apskates vietas

Čehijā ir ļoti daudz vietu, kur pabūt un, ko redzēt. Līdz ar to ikviens varēs atrast savām interesēm vispiemērotāko laika pavadīšanas veidu.

Prāga – arhitektūras pērle

Ceļojums uz Čehiju noteikti ietver viesošanos Prāgā, kas joprojām ir saglabājusi savu viduslaiku šarmu. Ir vairākas nozīmīgas vietas, ko apskatīt Prāgā, piemēram, unikālais arhitektūras piemineklis Prāgas Grada. Savām acīm būs iespēja aplūkot Sv. Vīta katedrāli, kur senatnē tikuši kronēti valdnieki. Pilsētas vēsturisko auru sajutīsim, dodoties pastaigā pa šaurajām Prāgas ieliņām un Kārļa tiltu, bet pie Jana Nepomuka skulptūras varēs ievēlēties kvēlāko vēlēšanu.

Skaistā Prāga – ko vēl apskatīt? Pavisam noteikti Vecpilsētas laukums ir nozīmīga vieta, ko redzēt Prāgā. Tas līdz pat 20.gs. sākumam ir bijis galvenais pulcēšanās un tirdzniecības punkts. Arī Castillo de Praga jeb Prāgas hrads – bijušo čehu karaļu rezidente – ir īstena arhitektūras pērle.

Braukšana ar kuģīti pa Vlatavas upi ir viena no iespējām, ko darīt Prāgā. Tiek lēsts, ka bez upes nebūtu arī pašas pilsētas. Turklāt tieši no Vlatavas paveras viskrāšņākais skats uz pilsētu. Ja Tevi interesē vēl citas ne tik zināmas vietas, internetā ierakstot “Prāga, apskates objekti”, uzzināsi, kur vēl pabūt šajā pilsētā.

Mūsu ceļojumu aģentūrā tiek nodrošināti Rīga – Prāga lidojumi, tādēļ aicinām sekot līdzi aktuālajiem “Čehija, Prāga” piedāvājumiem.

Karlovi Vari – iecienītākā kūrorta pilsēta

Karlovi Vari pilsētā ir iespēja notvert nebeidzamu svētku un līksmības sajūtu, ko rada rada gan brīnišķīgā arhitektūra, gan orķestra mūzika un multikulturāla vide. Lai aplūkotu pilsētu no putna lidojuma, ir iespējams nokļūt augstākā kalna “Draudzība” virsotnē un no tā skat torņa “Diāna” vērot iespaidīgo Karlovi Vari panorāmu.

Ceļojums uz Čehiju pavisam noteikti nozīmē arī nodošanos gastronomiskajam baudījumam. Esot tur, Tev būs iespēja nogaršot gan valsts nacionālo dzērienu – alu, gan knēdeļus (gatavoti no smalki rīvētiem kartupeļiem, kviešu miltiem un ūdens), dažāda veida gaļas ēdienus un vēl daudz ko citu.
Pārgājiens kalnos
Ceļojums uz Čehiju nav iedomājams bez došanos pārgājienā un gleznaino ainavu baudīšanas. Čehija, kalni, svaigs gaiss un aktīvā atpūta brīvā dabā ļaus iepazīt valsti vēl no citas puses. Krkonošes kalnu nacionālais parks atrodas Sudetu kalnos un robežojas ar Poliju. Turpat atrodas arī Čehijā augstākā virsotne – Sņežka. Pārgajiena laikā būs iespēja doties līdz Elbas upes iztekai. Jāteic, ka arī iespaidīgie ūdenskritumi ir daļa no tā, ko apskatīt Čehijā ir vērts ikvienam ceļotājam.
Raktuvju apmeklēšana
Daļa Ceļojumubode.lv organizētie ceļojumi uz Čehiju ietver arī došanos uz Ostravu, kas ir pilsēta valsts austrumu daļā. Tur atrodas viens no ievērojamākajiem industriālā mantojuma objektiem – Mihala ogļu raktuves. Ekskursijas laikā ikvienam būs iespēja uzzināt vairāk par ogļraču darbu un ikdienu. Drosmīgākajiem turpat ir iespējams pat pārlaist nakti.

Ceļojums uz Čehiju pavisam noteikti paplašinās redzes loku un sniegs jaunus iespaidus. Čehija – ceļojumu apraksti par šo valsti un populārākajiem apskates objektiem ir pieejami mūsu mājaslapā. Aplūko ceļojumubode.lv daudzveidīgo piedāvājumu un īsteno ieceri par došanos uz iecerēto valsti!