cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
Sakārtot pēc: datuma | valsts | cenas
APMEKLĒTĀS PILSĒTAS CEĻOJUMA LAIKĀ: GRĀCA – VENĒCIJA – FLORENCE - DEGUSTĀCIJA TOSKĀNAS ZEMNIEKU SAIMNIECĪBĀ – ROMA – VATIKĀNS - SAN MARĪNO - TIRDZNIECĪBAS CENTRS MADE IN ITALY
Valsts: Itālija
APŪLIJAS PĒRLES: BARI, ALBEROBELLO UN GARGANO PUSSALA
MINIMUNDUS PARKS – SAN MARINO - GARGANO PUSSALA – VIESTE - ATPŪTA PIE JŪRAS APŪLIJĀ – ALBEROBELLO – BARI – MATERA – LEČE - GALLIPOLI – LOCOROTONDO – OSTUNI – POLIGNANO A MARE - RAVENNA –- PYRAMIDENKOGEL
27.04. – 08.05.2024. /12 dienas/ visas naktis viesnīcās
Apūlija – viens no Itālijas reģioniem, kurš atrodas valsts dienvidaustrumos, tā sacīt uz Apenīnu pussalas “papēža”, saules zeme, kristāla dzidrā jūras ūdens ar zelta vai baltām smilšu pludmalēm.
Lielais vīnogulāju un olīvu biržu klāsts, senās pils, reliģiozie svētki un karnevāli, tradicionālā Apūlijas virtuve, brīnišķīgais klimats un lieliska pludmales atpūta tā ir – Apūlija.
Ceļojuma cena: € 789. 
ITĀLIJA - DIENVIDITĀLIJAS BALTĀ PASAKA
APŪLIJA IR ITĀLIJAS “ZĀBAKA BALTAIS
PAPĒDIS” - REĢIONS, KAS LEPOJAS AR TRULLI MĀJIŅĀM, SKAISTĀM
PILSĒTĀM, PLUDMALĒM UN AUTENTISKU ITĀĻU DZĪVESVEIDU. ATKLĀJIET
KATRS PATS SEV APŪLIJU!
27.04.2024. – 05.05.2024.
9 dienas
Ceļojuma cena: € 439.00
Valstis: Itālija, Šveice
SALUTI – TIČINO UN PJEMONTA!
ORTAS EZERS – NOVENTA DI PIAVE OUTLETS – PJEMONTAS VĪNU DEGUSTĀCIJA – MADŽORES EZERS – SKAISTĀ SALA (ISOLA BELLA) – MĀTES SALA (ISOLA MADRE) – KUĢĪŠI PA EZERIEM – NOVARA – KOMO EZERS – LUGANO – SANSALVATORES KALNS – ČESKY KRUMLOV
28.04. – 05.05.2024. 
8 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 539. 
1 045 €
Mūžīgā Roma un Toskānas šarms GARANTĒTS
Pēdējā iespēja! Palikušas 3 vietas!
Lidojums Rīga – Roma – Rīga.
Roma – pasaules naba, Mūžīgā pilsēta, Rietumu kristietības sirds. Apjautīsim slavenākos Romas vaibstus - Kolizeju, Romas forumu, Kapitoliju, Venēcijas laukumu, Panteons, Navona laukums, baroka laika baznīcas ar unikālām freskām un iejutīsimies Romas dzīvīgajā atmosfērā. Vatikāns un Sv. Pētera katedrāle – vismazākā valsts pasaulē ar vislielāko ietekmi uz daļu no planētas iedzīvotājiem un notiekošajiem procesiem. Parco Sacro Bosco –Svētais mežs. Mītiskais manierisma stilā ieturētais 16.gadsimta dārzs arī šodien itāļu iecienīta atpūtas vieta. Montepulčiāno, no kuras mūriem paveras neaizmirstams skats uz tik iemīļoto Toskānas ainavu ar ciprešu alejām, olīvkoku audzēm un vīna dārziem. Skaistajā Sjēnā var baudīt sajūtas, ko rada 12. līdz 15. gadsimtā celtie nami gotikas stilā, kas ideāli iekļaujas gleznainajā ainavā. Viens no lielākajiem viduslaiku laukumiem Eiropā Piazza del Campo, viduslaiku ieliņas, pateicoties pilsētas kalnainajam reljefam, sagādā pārsteigumus ik uz soļa. Kjanti vīna ceļš no Florences līdz Sjēnai Toskānas ziedošajos laukos, cauri olīvu birzīm un vīnogulājiem, kas modušies – pat tiem, kuriem vīns ir vienaldzīgs, šī ainava liks sajūsmināties! Chianti vīnu degustācija. Voltēra – vislabāk saglabājusies etrusku pilsētiņa Toskānas kalnainajā apvidū, no kuras mūriem paveras plaša panorāma ar tipisku Toskānas ainavu. Piza – Toskānas metropole, kas kļuvusi slavena, pateicoties šķībajam zvanu tornim – Torre Pendente. Ievērības cienīgs patiesībā ir viss, kas atrodas Campo dei Miracoli: katedrāle, kristītava, kapsēta, muzeji. Sandžimiņāno – pilsēta, kura tiek dēvēta par viduslaiku Manhetenu, jo tajā atrodas 14 iespaidīgi akmens torņi, kas atgādina par šīs pilsētiņas agrāko bagātību un ietekmi, kas radās, pateicoties safrāna audzēšanai un svētceļnieku ceļam Via Francigena.  Florence – renesanses šūpulis, Dantes, Makjavelli, Mikelandželo un Mediči dzimtas mājvieta. Pilsēta, kuru caurstrāvo māksla un kultūra. Iespaidīgais Florences Doms ar zvanu torni, baptistērijs un slavenie Paradīzes vārti, Santa Croce baznīca, Siņorijas laukums, Vecā pils un tilts. Orvieto – etrusku dibinātā pilsēta uz 300 m augsta plato virs vīna dārzu klātā līdzenuma. Orvieto mākslas un kultūras mantojums ir viens no bagātākajiem Itālijā. Katedrāle, ko 13. gadsimtā projektējis Lorenco Maitani, ir viens no majestātiskākajiem Itālijas arhitektūras darbiem.

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *

Ceļojumi uz Itāliju

Silts laiks, gards ēdiens, viesmīlība, iespaidīgie pieminekļi un elpu aizraujoši dabas skati ir tas, kas, šķiet, vislabāk raksturo saules pielieto Itāliju – tūristu iecienīto galamērķi jebkurā gadalaikā. Raksta turpinājumā uzzini vairāk par dažām no populārākajām pilsētām un vietām Itālijā, kurās būs iespējams paviesoties, izvēloties kādu no CeļojumuBode.lv piedāvājumiem.

Itālija – galamērķi tur ir tik daudz un dažādi, ka ikviens varēs atrast savai gaumei un vēlmēm vistīkamāko. Taču jebkurā gadījumā ceļojumi uz Itāliju sniegs neaizmirstamas emocijas kā pieaugušajiem, tā arī mazākajiem ceļotājiem. Ceļošana uz Itāliju šobrīd neparedz nekādus ierobežojumus. Lidojumi uz Itāliju ilgst vien nepilnas 3 stundas. Savukārt, izvēloties doties ceļā ar autobusu, būs iespēja paviesoties arī vēl citās valstīs, kas atrodas pa ceļam.

Milāna – modes galvaspilsēta

Milāna tiek dēvēta par augstās modes dzimteni un ne velti, jo tur atrodas Eiropas ekonomiskais centrs, kur ik gadu norisinās ar modi saistīti pasākumi. Pilsēta patīkami pārsteigs iespaidīgajām celtnēm un vēsturiskajiem pieminekļiem. Ekskursijas laikā būs iespēja paviesoties Sforcesko pilī, kur savulaik ir strādājis pats Leonardo Da Vinči, kā arī aplūkot iespaidīgo Milānas katedrāli. Nokļūstot tās pašā augšā, pavērsies paskains skats uz pilsētas panorāmu, bet no tveices kaut uz mirkli patverties varēs skaisti iekoptajos parkos. Lidojums uz Itāliju – Milānu – ir iekļauts ceļojuma piedāvājumā un par to nav papildus jāmaksā.

Unikālā un neaizmirstamā Venēcija

Ceļojumi uz Itāliju nav iedomājami bez pabūšanas Venēcijā jeb kanālu pilsētā, kas patiesībā ir viena no unikālajām vietām visā pasaulē. Esot tur, pavisam noteikti sajutīsi vēstures elpu. Savām acīm varēsi aplūkot aizvadīto gadsimtu arhitektūras šedevrus, piemēram, “Zelta tiltu”, Veco un Jauno Prokurācijas namu, ikonisko Pulksteņa torni, Fraija baziliku. Savukārt īstenu pilsētas auru būs iespējams notvert, dodoties braucienā pa šaurajiem kanāliem ar gondolām, kas ir galvenais transportlīdzeklis Venēcijā.

Roma – Itālijas sirds un dvēsele

Ceļojumi uz Itāliju paredz arī viesošanos Romā – vienā no apmeklētākajām un tūristu iecienītākajām pilsētām Eiropā. Turklāt Roma ir viena no senākajiem un daudzveidīgākajiem kultūras un vēsturiskajiem pieminekļiem visā pasaulē. Esot Romā, būs iespēja apskatīt Kolizeju un Tita arku, ap kuriem veidojas pilsētas vēsturiskais centrs. Vēl apskates vērtas noteikti ir daudzās bazilikas, Spāņu kāpnes, Navonas laukums, Eņģeļu tilts un citas vietas. Savu kvēlāko vēlēšanos būs iespējams ievēlēties pie slavenās Trevi strūklakas. Ekskursijas ietvaros varēsim paviesoties arī Vatikānā, kas ir mazākā valsts pasaulē. Ja ir vēlme, var nokļūt uz Svētā Pētera bazlikas jumta, no kuras paveras pavisam citādāka panorāma uz pilsētu. Ņem vērā, ka, dodoties uz Vatikānu, ir jāievēro zināms ģērbšanās stils – neviena ķermeņa daļa nedrīkst būt atsegta.

Toskāna – dabas skaistums un daudzveidība

Itālija, ceļojums, senatnīgā aura un gleznainās ainavas it visur, kur vien skatiens sniedzas, pavisam noteikti ir par Toskānu, kas ir UNESCO mantojums un tiek dēvēta par labāko vīna darītavas vietu visā pasaulē. Vēsturiskās ieliņas un arhitektūra ļaus atgriezties 700 gadus senā pagātnē, bet iespaidīgie dabas skati vēl ilgi saglabāsies atmiņā. Sjēnā būs iespējams aplūkot katedrāli un slaveno Deli Kampo laukumu, kas tiek uzskatīts par viduslaiku arhitektūras paraugu. Savukārt Sandžiminjano pārsteigs ar mīlīgajām, bet kolorītajām ieliņām un Toskānas keramiku torņiem. Tieši šajā vietā iesakām palutināt arī savas garšas kārpiņas, nobaudot klasiku – dželato – Itālijas labākajā saldējuma ražotnē.

Ceļot uz Itāliju nozīmē ne vien pilnvērtīgi atpūsties, bet arī izbaudīt šīs valsts kultūru. Vietējo viesmīlība un allaž pacilātais noskaņojums neliks justies kā viesiem. Aicinām ļauties arī garšas baudījumam, nogaršojot pasaulē izslavētās picas, pastas, dželato, dažāda veida sierus, prošuto. Vīna cienītājiem būs iespēja nobaudīt dažāda veida vīnus, kas tiek gatavoti no sulīgajām un saules pielietajām vīnogām.

Ceļojumi uz Itāliju pavisam noteikti sniegs jaunu pieredzi un vēl nebijušas sajūtas. Ja tavos tuvākās vai tālākās nākotnēs plānos ietilpst Itālija, aicinām ielūkoties CeļojumuBode.lv plašajā piedāvājumu klāstā. Šeit pieejami gan braucieni, gan lidojumi uz Itāliju. Tev būs iespēja paviesoties jau pieminētajās un tūristu iecienītajās vietās vai izvēlēlies mazāk zināmu galamērķi!