cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

Eiropas labākie atrakciju parki (VISAS EKSKURSIJAS IR IEKĻAUTAS CENĀ)

trip-pic
20. - 27. augusts
8 dienas | Francija
Brīvas vietas ir pieejamas
Valoda - latviešu/krievu
Travel Island
no 630 €
730 €
Rezervēt
Pasteidzies! -100€
630 €
1 vieta autobusā 630 €

Ceļojuma programma

Berlīnas Zoodarzs - Asterix parks - Disnejlenda Parīzē - Parīze - Atrakciju parks Europa Park - Rotenburga pie Tauberes upes

8 dienas / visas naktis viesnīcas


VISAS EKSKURSIJAS IR IEKĻAUTAS CENĀ

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Tranzīts caur Latviju, Lietuvu un Poliju.
Nakšņošana viesnīcā pie Vācijas un Polijas robežas.

2. diena
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Berlīni. Berlīnes zooloģiskais dārzs, viens no pasaules labākajiem zoodārziem, pēc žurnāla Forbes versijas. 35 hektāru platībā mājas atrada ap 21000 dzīvnieku un putnu. Šādu daudzveidību neizdosies redzēt nevienā citā pasaules zoodārzā! Dzīvnieku valstība Berlīnes sirdī. Nakšņošana viesnīcā.

3. diena
Brokastis viesnīcā. Izbraukšana uz Franciju. Parc Astérix apmeklējums - atrakciju parks veltīts slavenajiem Francijas komiksiem un multfilmām par romiešiem un franču priekštečiem - galliem. Parku veido piecas interesantas un aizraujošas zonas: Gallija, Romas impērija, Senā Grieķija, Vikingi un Ceļojumi laikā. Katrā zonā ir savas atrakcijas. Turklāt katrai no tām piemīt sava īpaša nacionālā gaisotne un kolorīts. Nakšņošana viesnīcā.

4. diena
Brokastis viesnīcā. Vesela diena Disnejlendā - pasaku pasaule bērniem un pieaugušajiem, kur Jūs gaida aizraujošas atrakcijas, tikšanās ar iemīļotajiem multfilmu varoņiem, krāšņas parādes!
Vakarā - atgriešanās Parīzē. Pastaiga Monmartrā - Bohēmas kvartālā. Vakarā no Sacré Coeur bazilikas pakājes varēs baudīt pilsētas panorāmu. Kad Parīzē iestājas nakts, Sakre Ker nepārstāj pārsteigt, bazilikas baltās sienas, kontrastējot ar apkārt valdošo tumsu, šķiet spilgtākas, burtiski piesaista skatienu celtnei. Nakšņošana viesnīcā.

5. diena
Brokastis viesnīcā. Parīzes apskates ekskursija vedīs gar vietām, kur koncentrēts Parīzes klasiskais lepnums. Nakšņošana viesnīcā.

6. diena
Brokastis viesnīcā. Dodamies uz Vāciju, uz Eiropas parku. To bieži salīdzina ar Francijas Disnejlendu, un ne vienmēr Disnejlendai par labu. Te piedāvāta iespēja ieraudzīt Eiropu no cita skatpunkta, ieslīgstot svētku gaisotnē. Piedzīvojumu pasaule, kas apvieno mūsdienu izklaides tehnoloģijas un arhitektūras sasniegumus. Parks sadalīts zonās - Vācija, Anglija, Skandināvija, Francija, Šveice, Krievija, Spānija - ar daudzām interesantām un aizraujošām atrakcijām. Nakšņošana viesnīcā.

7. diena
Brokastis viesnīcā. Pastaiga pasakainajā Rotenburgā - pilsētā, kas saglabājusi savu viduslaiku tēlu cauri gadsimtiem. Pēc pastaigas pilsētā dosimies uz Ziemassvētku muzeju. Brauciens uz viesnīcu Polijā.

8. diena
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Rīgu. Tranzīts caur Poliju, Lietuvu un Latviju.
Ierašanās laiks Rīgā ir atkarīgs no ceļa apstākļiem, aptuvenais laiks - pusnakts.

Svarīga Informācija

Ceļojuma cena:
€ 535.00 (1 vieta autobusā)
€ 655.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 150.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Visas izbraukuma ekskursijas;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās 2-3*. Nakšņošana 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem - 10 € (līdz 65 gadiem) / 15 € (65+);
- Berlīnes Zooloģiskais dārzs - 17.50 € / 23.50 €(ar akvāriju);
- Astérix Park - 59 €; (bērni - 51€(līdz 11g.)
- Disneyland Park – no 65 €;
- Europa-Park - 58 € (bērni - 49€ (līdz 11g.)
- Ziemassvētku muzejs - 5€
 City Tax- 5€/pers/nakts


SVARĪGI!– Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.– Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.– Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.– Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās – 20 cilvēki.– Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00-23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.– Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00-08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.– Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.– Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:– Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.– Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.– Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.– Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.– Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.– Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.

Pasteidzies! -100€
630 €
1 vieta autobusā 630 €
papildvieta autobusā 240 €
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL 320 €
trip-pic

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *