cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

Provansā smaržo! VISAS EKSKURSIJAS IR IEKĻAUTAS CENĀ GARANTĒTS

trip-pic
18. - 25. jūnijs
8 dienas | Francija
Brīvas vietas ir pieejamas
Valoda - latviešu/krievu
Travel Island
no 630 €
730 €
Rezervēt
Pasteidzies! -100€
630 €
1 vieta autobusā 630 €

Ceļojuma programma

Alpi - Marseļā - Lavanda Valensoles ciematā - Mustjēsentmarī - Verdonas aiza - Senkruā ezers - ornitoloģiskais parks - Saintes-Maries-de-la-Mer -Aigues-Mortes - Ansī - Toskānas termās Bādšandavā

8 dienas / visas naktis viesnīcās

VISAS EKSKURSIJAS IR IEKĻAUTAS CENĀ

1. diena
Mūsu autobusa ceļojums uz Franciju sāksies Rīgā. Tranzīts caur Latviju, Lietuvu un Poliju.
Nakšņošana viesnīcā pie Čehijas un Polijas robežas.

2. diena
Brokastis viesnīcā. Jau šodien būsim Itālijā! Ceļā redzēsim Čehijas Beskidi kalnus, Alpu pļavas, Austrijas kalnu nogāzes un Itālijas ziemeļu Alpus. Austrijā ieplānota pietura nacionālās virtuves restorānā, kur varēsiet nogaršot tipiskus vietējas virtuves ēdienus, no skatu laukuma paveras skaists panorāmas skats (lieliska vieta fotogrāfijām). Nakšņošana viesnīcā Itālijā.

3. diena
Brokastis viesnīcā. Ierašanās Marseļā. Marseļas raksturiezīmes slēpjas pilsētas senajās ielās, kur vējā plivinās no logiem izkārta koša veļa, dzirdamas baložu dūdas un dobjas, melodiskas zvanu skaņas. Jūras vējiņš drosmīgi sajauc ziepju veikaliņu, ceptās zivs un ķiploku aromātus. Ēku fasādes un šauru ielu gaiteņus nomaina omulīgi laukumi. Visur valda okera krāsa, siltie toņi, saules mirgas pat ēnā un ieliņu vēsumā. Noslēpumi? Noslēpumi šeit ir ik uz soļa - vien jāatskatās. Tie pieejami nesteidzīgam ceļotājam: keramiķu bodes, santonu darbnīcas, dizaineru galerijas, radošie mākslinieki… Nepaejiet garām 13 stūru laukumam, jo tam ir sava vēsture. Noteikti ieklausieties kaiju stāstos pie ieejas Marseļas ostā. Ir tikai jānoskaņojas un pilsēta pati aicinās uz sarunu. Nakšņošana viesnīcā.

4. diena
Brokastis viesnīcā. Ekskursija «Lavandas paradīze un Provansas ciematiņi». Lavandas paradīze Valensoles ciemata apkaimē. Lavanda zied no jūnija vidus līdz augusta vidum. To ziedēšanas laikā acis priecēs lavandas lauki violetās nokrāsās. Īpaši krāšņi tie izskatās kontrastā ar dzeltenajiem saulespuķu laukiem. Vārdos to nevar aprakstīt, ir jāredz!
Turpinām ceļojumu uz Mustjēsentmarī. Neilga pietura un pilsētas apskate. Viens no Provansas gleznainākajiem ciematiem, kas iekarojis pasaules slavu, pateicoties fajansa ražošanai, ko arī mūsdienās apglezno rokdarbā.
Tālāk dosimies izbraucienā pa Verdonas aizu (Gorges du Verdon) ar skaistām ainavam un skatiem uz Sainte- Croix-du-Verdon ezeru. Būs pietura, lai dotos izbraucienā ar katamarānu starp aizu pa ezera tirkīzzilo ūdens virsmu. Ezerā varēs nopeldēties. Esam pārliecināti, ka diena sniegs pozitīvas emocijas un neaizmirstamus iespaidus, atmiņās paliks saulainās Provansas daļiņa! Nakšņošana viesnīcā.

5. diena
Brokastis viesnīcā. Ekskursija «Mana savvaļas Provansa». No rīta dosimies uz ornitoloģisko parku - milzīgu parka teritoriju veido purvi, kanāli un sālsūdens dīķi. Parks ir ideāla vieta, kur vērot dažādu sugu putnus, to skaitā simtiem rozā flamingi to dabiskajā vidē.
Saintes-Maries-de-la-Mer - izmantojiet pieturu, lai veldzētos Vidusjūrā vai doties pastaigā pa pilsētu.
Aigues-Mortes nokļūsim viduslaikos, izejot cauri pilsētas-cietokšņa sienām un ieliņām, kas atrodas visās varavīksnes krāsās zaigojošo sāls fermu ielenkumā. Ja paveiksies, tad redzēsim melnos Kamargas buļļus un unikālus, tikai šeit mītošus sniegbaltus zirgus. Nakšņošana viesnīcā Lionas apkaimē.

6. diena
Brokastis viesnīcā. Pārbrauciens pie Francijas skaistākā ezera - Ansī ezera. Pastaiga Ansī. Ansī ir Alpu Venēcija, īsta, ka šodien moderni teikt - «autentiska» pilsēta, saglabāja savu tēlu kopš seniem laikiem. Pasaulslavena viduslaiku pilsēta glabā atmiņas par vēsturiskiem notikumiem, ar kuriem mēs Jūs iepazistināsim. Pēc pilsētas iepazīšanas var doties izbrauciena ar katamarānu pa Ansī ezeru. Ceļš uz Vāciju. Nakšņošana viesnīcā Vācijā.

7. diena
Brokastis viesnīcā. Pārbrauciens uz Saksijas federālo zemi. Lai nedaudz atpūstos, mēs apmeklēsim Toskana Therme Bādšandavā. Toskānas termās valda uzskats, ka vienkārša peldētava ir vakardiena. Termās piedāvā izmēģināt sajūtu pasauli. Jūsu prāts baudīs gaismas un skaņas harmoniju, bet ķermenis relaksēsies siltajā sālsūdenī. Pēc termām dodamies uz viesnīcu Polijā. Nakšņošana viesnīcā.

8. diena
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Rīgu. Tranzīts caur Poliju, Lietuvu un Latviju.
Ierašanās laiks Rīgā ir atkarīgs no ceļa apstākļiem, aptuvenais laiks - pusnakts.

Svarīga Informācijā

Lejupielādēt programmu


Ceļojuma cena:
€ 630.00(1 vieta autobusā)
€ 870.00(1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 320.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi:

- Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.

- Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:

- Visas izbraukuma ekskursijas (jāmaksā tikai par ieejas biļetēm);
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2-3*). Nakšņošana 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;
- Grupas vadītājs runā divās valodās (LV un RU)


Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem - 10€ (līdz 65 gadiem) / 15€ (65+);
- Ornitologijas parks - 7,50 €;
- Katamarans ezerā St. Krua - 20 € (2 cilvēki);
- Toskana Terme - 15 € (Termas + sauna + Sound Temple)
- Austiņas – 3 €
- Ekskursijas vilciens Marseļā - 9€
- City Tax - 5€/nakts/pers.



SVARĪGI !!! 

– Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā. 

– Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi. 

– Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā. 

– Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās – 20 cilvēki. 

– Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem. 

– Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk. 

– Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros. 

– Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem: 

– Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī. 

– Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara. 

– Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem. 

– Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā. 

– Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti. 

– Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.

Pasteidzies! -100€
630 €
1 vieta autobusā 630 €
papildvieta autobusā 240 €
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL 320 €
trip-pic

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *