cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

TAIZEME (PĀRSĒŠ. STAMBULĀ), GARDEN SEA VIEW RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Rīga – Bangkoka/Puketa - Rīga ar pārsēšanos Stambulā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, bagāža 20/5kg, ēdināšana lidojuma laikā. Nepilsoņiem Taizemes vīza jānoformē pirms ceļojuma! Taizemē viesnīcās ir jāmaksā depozīts vidēji 100-200 USD. Transfērs no/uz Bangkokas lidostas uz Kočangas viesnīcām tiek veikts, izmantojot prāmju satiksmi.

GARDEN SEA VIEW RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ekonom. 7.4/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.

Viesnīca: atrodas 126 km no Bangkokas starptautiskās lidostas, 5 km no Pataijas pilsētas centra, līča ziemeļu daļā, jūras krastā. Viesnīcu veido vairāki korpusi.

Main Building (5 stāvu, sastāv no 3 ēkām): 124 superior rooms (skats uz dārzu; maks. 2+1 cilv., 24 m2); 65 deluxe sea view (skats uz jūru; maks. 2+1 cilv., 24 m2); 8 mini suites (skats uz jūru vai dārzu; guļamistaba ar viesistabas zonu, balkons, maks. 2+1 cilv., 48 m2); 4 two bedroom royal suites (skats uz jūru; 2 guļamistabas, viesistaba, džakuzi, maks. 4+2 cilv., 144 m2). 

Deluxe Bay Wing (8 stāvu ēka): 84 deluxe  (skats uz jūru; maks. 2+1 cilv., 36 m2).

Chalet (7 vienstāva un 12 divstāvu kotedžas): 64 deluxe chalet (skats uz dārzu; terase, maks. 2+1 cilv., 40 m2).

Garden Villa (divstāvu ēka): 20 garden villa (skats uz dārzu; maks. 2+1 cilv., 24 m2).

Tālr.:   (+66 38) 226 070
Fakss: (+66 38) 226 069
URL: www.gardenseaviewresort.com

Pludmale: privātā, smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi – bez maksas (viesnīcā). Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, individuālais gaisa kondicionētājs, TV, telefons, minibārs, balkons vai terase, room service (24 h). 

Teritorijā: 4 restorāni, bārs, atklātais baseins ar džakuzi, interneta kafejnīca, skaistumkopšanas salons, veikali, 5 konferenču zāles (maks. 20-400 cilv.).

Bērniem: baseins, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (pēc pieprasījuma). 

Izklaide un sports
Bez maksas: galda teniss, pludmales volejbols, sauna.
Maksas pakalpojumi: taizemiešu masāža, biljards.

Komentārs
Viesnīca ar skaistu, zaļu teritoriju, no pludmales paveras lielisks skats uz budistu templi. Iesakām mierīgai un klusai atpūtai. Īpaši ģimenēm, kuras vēlas lielāko atpūtas daļu pavadīt pludmalē. Pataijas centrs 10 minūšu braucienā ar taksometru.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *