cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALJORKA, ROC LINDA 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

ROC LINDA 3 ★

Atrašanās vieta: Maljorka, Can Pastilla

Viesnīca: atrodas 3 km no Palmas de Maljorkas lidostas, 100 m no Kanpastiljas kūrortzonas centra, 500 m no pludmales. Uzcelta 1970. gadā. Pēdējā renovācija – 2006. gadā. Viesnīca – 5 stāvu ēka ar 189 numuriem: standard double rooms (maks. 3 cilv., 16 m2).

Pludmale: municipālā (Playa de Can Pastilla), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, internets (maksas pakalpojums), seifs (maksas pakalpojums), balkons, numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa  – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā: restorāns, bārs, atklātais baseins, TV zāle, ārsta pakalpojumi, autonoma, autostāvvieta (maksas pakalpojums).

Bērniem: nodalījums baseinā, baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports 
Bez maksas: dienas un vakara animācija, šautriņas, petanks, biljards.
Maksas pakalpojumi: galda spēles, tenisa korts ar cieto segumu, minigolfs, interneta kafejnīca.

Komentārs
Ekonomiskās klases viesnīca ar labu lokāciju attiecībā pret pludmali un kūrorta atpūtas infrastruktūras objektiem. Iesakām gados jauniem pāriem un aktīviem tūristiem.

Kontakti:
Тālr.:  (+34) 9712 62982
Fakss: (+34) 9712 62982
www.roc-hotels.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *