cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALJORKA, GLOBALES PALMANOVA PALACE 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

GLOBALES PALMANOVA PALACE 4 ★

Atrašanās vieta: Maljorka, Palmanova

Viesnīca: atrodas 25 km no Palmas de Maljorkas lidostas, 14 km no Palmas pilsētas centra, Palmanovas kūrortzonā, 250 m no pludmales. Viesnīca – divas savienotas 4 un 9 stāvu ēkas ar 185 numuriem: standard double rooms (maks. 3 cilv.).

Pludmale: municipālā (Playa de Palmanova), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), seifs (maksas pakalpojums), balkons, numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: restorāns (internacionālie ēdieni, zviedru galds), 2 bāri, atklātais baseins, ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava.

Bērniem: animācija, baby cot (pēc pieprasījuma).

Izklaide un sports 
Bez maksas: šaušana ar loku, petanks, animācija, vakara šovs.
Maksas pakalpojumi: biljards, spēļu automāti.  

Komentārs
Viesnīcai atrodas netālu no pludmales un autobusu pieturas (uz Palmas pilsētu). Vienkārši, taču komfortabli numuri. Varam ieteikt atpūtai ģimenēm un aktīviem tūristiem.

Kontakti:
Тālr.:  (+34) 9716 81208
Fakss: (+34) 9716 83705
www.hotelesglobales.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *