cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

MALJORKA, SOL BARBADOS 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

SOL BARBADOS 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Maljorka, Magalufa
Ekonom. 7.8/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.

Komentārs
Pilnībā renovēta viesnīca – viena no labākajām savas kategorijas viesnīcām Magalufā. Atrodas klusā vietā – pacēlumā. Aktīva animācija, lieliska ēdināšana, attīstīta infrastruktūra (īpaši – bērnu atpūtas). Visi viesi saņem FunPass aproces, ar kurām pienākas atlaides atrakciju parkā “Katmandu”, kā arī bāros, restorānos un “Sol Wave House” baseinā ar mākslīgo vilni. Iesakām visu kategoriju tūristiem, bet visupirms atpūtai kopā ar bērniem.

Viesnīca
: atrodas 26 km no lidostas, 14 km no Palmas pilsētas, 200 m no Magalufas centra, 1. līnijā, 50 m no pludmales. Uzcelta 1970. gadā, renovēta 2015./16. gadā. Viesnīca – 12 stāvu korpuss. Kopā 428 numuri: standard double rooms (daļa numuru ar skatu uz baseinu; maks. 3 vai 2+2 cilv., 25 m2); standard frontal / side sea view (maks. 3 vai 2+2 cilv., 28 m2); 32 connection rooms (50 m2); ir arī 4 numuri invalīdiem.

Pludmale: municipālā (Playa de Magalluf), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas; dvieļi – depozīts.

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), mazs ledusskapis, minibārs (maksas pakalpojums), seifs (maksas pakalpojums), balkons, gludeklis un gludināmais dēlis (pēc pieprasījuma, bez maksas), numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā, room service (08:00-21:30).

Teritorijā: restorāns, 2 bāri, uzkodu bārs, 3 atklātie baseini, segtais baseins, SPA centrs, atpūtas salons, biznesa centrs, lasītava, TV zāle, veikals, ārsta pakalpojumi, valūtas maiņa, veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, autonoma, autostāvvieta (maksas pakalpojums), 5 konferenču zāles (maks. 350 cilv.). 

Bērniem: baseins, menu bērniem un mazuļiem restorānā, rotaļlaukums, silīte (8 mēn.-4 g.v.), miniklubs (5-12 g.v.), tīņu klubs (13-17 g.v.), diskotēka, baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports 
Bez maksas: aerobika, ūdensaerobika, trenažieru zāle, šautriņas, futbols, petanks, animācija (sporta un animācijas programmas, dienas laikā, vakara izklaides programma), šovi, galda teniss.
Maksas pakalpojumi: minigolfs (blakus viesnīcai), spēļu automāti, Wi-Fi (lobby), interneta kafejnīca.

Kontakti:
Tālr.:   (+34) 97113 1500
Fakss: (+34) 97113 0649
www.melia.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *