cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALJORKA, GLOBALES PLAYA SANTA PONSA 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

GLOBALES PLAYA SANTA PONSA 3 ★

Atrašanās vieta: Maljorka, Santa Ponsa

Viesnīca: atrodas 30 km no Palmas de Maljorkas lidostas, 20 km no Palmas pilsētas entra, 200 m no Santaponsas tūrisma zonas centra un pludmales. Uzcelta 1968. gadā. Renovēta – 2011. gadā. Viesnīca – 4 stāvu ēka ar 209 numuriem: standard double rooms (maks. 3 cilv.); single rooms (maks. 1 cilv.); family rooms (savienoti standard numuri, maks. 2+2 cilv.).

Pludmale: municipālā, smilšu (Playa de Santa Ponsa). Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. 

Numurā: vannasistaba, kondicionētājs, ventilators, TV, telefons, seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā: restorāns, bārs, uzkodu bārs, atklātais baseins, Wi-Fi internets (maksas pakalpojums), TV zāle, ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava, autonoma.

Bērniem: baseins, rotaļlaukums, animācija, miniklubs (5-12 g.v.), baby cot (bez maksas).  

Izklaide un sports  
Bez maksas: vakara šovs, animācija dienas laikā, galda teniss, tenisa korts, futbols.
Maksas pakalpojumi: sauna, spēļu automāti, biljards, interneta kafejnīca.       
  
Komentārs 
Viesnīca ar labu lokāciju – līdz Palmas pilsētai vien 20 min. brauciens, bet autobusu pietura – 200 m no viesnīcas. Atrašanās netālu no pludmales, kā arī attīstītā viesnīcas infrastruktūra sagādājusi viesnīcai popularitāti to ģimeņu vidū, kuras vēlas baudīt ekonomisku atpūtu kopā ar saviem bērniem.

Kontakti:
Tālr.:   (+34) 97169 0511 
Fakss: (+34) 97169 1666 
www.hotelesglobales.com  

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *