cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALJORKA, IBEROSTAR CRISTINA 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

IBEROSTAR CRISTINA 4 ★

Atrašanās vieta: Maljorka, Plaja de Palma
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Komentārs
Viesnīca ir veiksmīga lokācija klusā un mierīgā zonā – tuvu atrodas pludmale un promenāde, taču vienlaikus apkārtnē netrūkst arī kafejnīcu, bāru, restorānu un veikalu, tāpat tuvumā ir daivinga centri un golfa klubi, tiek piedāvātas izjādes utt. Laipns personāls, laba apkalpošana. No viesnīcas ir ērti nokļūt Maljorkas galvaspilsētā Palmā. Varam ieteikt atpūtai aktīviem tūristiem un ģimenēm ar bērniem. Kataloga tapšanas laikā viesnīcā tika veikta pilna apmēra renovācija (vienam no korpusiem tika piebūvēts 5 stāvs, palielinot numuru skaitu līdz 405; tika renovēts restorāns- bufete).

Viesnīca
: atrodas 3 km no Palmas de Maljorkas lidostas, 10 km no Palmas pilsētas centra, 2. līnijā no pludmales (200 m). Uzcelta – 1988. gadā, pēdējā renovācija 2014./2015. gadā. Viesnīca – divas 4 stāvu ēkas ar 326 numuriem, daļa no tiem: basic (bez skatiem vai ar skatu uz autostāvvietu; maks. 2 cilv.); standard double basic (1. vai 2. stāvā, bez skatiem vai ar skatu uz tenisa kortu; maks. 2 cilv.); standard superior (mēbelēta terase vai balkons, maks. 2+1 cilv., 31 m2). Ir numuri invalīdiem.

Pludmale: municipālā (Playa de Palma), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas; dvieļi – depozīts. 

Numurā: vannasistaba, fēns, kosmētiskais spogulis, halāts, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), minibārs (tuksš), seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu un veļas nomaiņa – pēc pieprasījuma (ekosistēma). 

Teritorijā: restorāns, 2 bāri, atklātais baseins, segtais baseins (ziemas sezonā), sauļošanās terase, Thai Zen centrs, parka zona (3000 m2), 4 konferenču zāles (maks. 250 cilv.), TV zāle, veļas mazgātava (pašapkalpošanās), atpūtas salons, ārsta pakalpojumi, valūtas maiņa, suvenīru veikals.

Bērniem: nodalījums pieaugušo baseinā, rotaļlaukums, 2 bērnu klubi (4-12 un 13-17 g.v.), spēļistaba, menu restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports 
Bez maksas: trenažieru zāle, aerobika, ūdensaerobika, galda teniss, šautriņas, petanks, izklaides programma un profesionāls šovs.
Maksas pakalpojumi: masāža, sauna, SPA procedūras, 3 tenisa korti, tenisa skola, biljards, universāls sporta laukums, skvošs, internets (30 min./dienā bez maksas), Wi-Fi (sabiedriskās vietās).  

Kontakti:
Тālr.:  (+34) 97149 2211  
Fakss: (+34) 97149 0003  
www.iberostar.com  

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *