cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA, RAMADA HOTEL & SUITES 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

RAMADA HOTEL & SUITES 4★

Atrašanās vieta: Dubaija, Adžmāna
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Komentārs
Viesnīca atrodas Adžmānas darījumu centra zonā, netālu no populārajiem tirdzniecības un izklaides centriem „SafeerMall”, „Carrefour AjmanCity Centre”. Dubaijas tuvums, lieliskā ēdināšana, sava privātā pludmales kluba esamība un ļoti plašie numuri – lūk faktori, kas apvienojumā ar pievilcīgo cenu šo viesnīcu ir padarījuši populāru to tūristu vidū, kuri vēlas atpūsties ekonomiski, taču neielaižoties kompromisā par šīs atpūtas kvalitāti.

Viesnīca:
 atrodas 25 km no Dubaijas starptautiskās lidostas, Adžmānas emirātā, pilsētas centrā. Viesnīca – 16 stāvu Main Building korpuss. Kopā 504 numuri: (ar tiešu vai daļēju skatu uz okeānu līci jūru baseinu un dārzu pilsētu): 168 executive rooms (guļamistaba, virtuve, vannasistaba, maks. 2+1 cilv., 54 m2); 335 executive suites (guļamistaba, virtuve, viesistaba, ēdamistaba, vannasistaba, maks. 2+1 cilv., 74 m2); ambassador suite (2 guļamistabas, virtuve, viesistaba, 2 vannasistabas, maks. 3+1 cilv., 128 m2). Ir numuri smēķētājiem.

Papildu informācija
Ir papildu gulta bērniem (pēc vecāku pieprasījuma, maksas pakalpojums). Puspansija: brokastis + pusdienas vai vakariņas.

Pludmale: municipālā, smilšu. Viesnīcas viesiem dienas laikā – bezmaksas transfers uz pludmali (5-10 min. brauciens). Saulessargi, atpūtas krēsli, dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, telefons, Wi-Fi internets (bez maksas), minibārs, ledusskapis, piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, miniatūra virtuve, gludeklis, seifs, room service (24 h, maksas pakalpojums).

Teritorija: 2 restorāni, segtais baseins, SPA centrs, veļas mazgātava, Wi-Fi internets, banketa zāle (maks. 800 cilv.), konferenču zāle (maks. 30 cilv.), autostāvvieta, bezmaksas transfers uz pilsētas centru (Šārdžas un Dubaijas tirdzniecības centriem).

Bērniem: baseins, baby cot (pēc pieprasījuma reģistrācijā, bez maksas).

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle, sauna, tvaika pirts.
Maksas pakalpojumi: procedūras SPA centrā.

Kontakti:
Tālr.:   (+971) 6740 4666       
Fakss: (+971) 6703 1251    
www.ramada.com 

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *