cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: RODA, MANOUSOS CITY HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga – Roda, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu un lidojums Roda - Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

MANOUSOS CITY HOTEL 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Roda, Rodos
Ekonom. 7.8/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.

Viesnīca: atrodas 13 km no Rodas lidostas, Rodas pilsētā, 50 m no vecpilsētas, 100 m no pludmales. Uzcelta 1973. gadā, pēdējā renovācija – 2009. gadā. Viesnīca – 6 stāvu ēka ar 130 numuriem: standard rooms (2 vienvietīgās gultas, papildu gulta – saliekamā, maks. 3 cilv., 20 m2). 

Тālr.   (+30) 22410 22741
Fakss: (+30) 22410 22741
URL: www.manousoshotel.gr

Pludmale: municipālā, oļu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina:saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, individuālais kondicionētājs, Wi-Fi (bez maksas), telefons, mazs ledusskapis, seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu un veļas nomaiņa – 4 reizes nedēļā.

Teritorijā: restorāns, bārs, atklātais baseins, ārsta pakalpojumi, Wi-Fi (bez maksas).

Bērniem: baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Komentārs
Kompakta un mūsdienīga pilsētas viesnīca – atrodas pastaigas attālumā no vakara izklaižu vietām un Rodas vecpilsētas. Viesnīcas apjomā ierobežoto infrastruktūru kompensē plašais izklaižu un aktivitāšu piedāvājums pilsētā. Iesakām atpūtai jauniešiem, pāriem, kā arī tiem, kam svarīgs pilsētas infrastruktūras tuvums. 
Vakara izklaides – Roda (500 m). Autobusu pietura – 50 m.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *