cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, HOLIDAYS DOLOMITI APARTMENT RESORT 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

HOLIDAYS DOLOMITI APARTMENT RESORT 2★

Viesnīca: atrodas 600 m no Pincolo kūrortpilsētiņas centra, Karizolo miestiņā, 600 m no Pra Rodont pacēlāja. Ski Bus pietura – 100 m. Uzcelta 1998. gadā. Pēdējā renovācija – 2015. gadā. Viesnīca ar 16 numuriem: trilo 4 pax (trīsistabu apartamenti; viesistaba ar virtuves stūrīti, 2 guļamistabas, 2 vannasistabas, 4 cilv., ~ 52 m2).

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, Wi-Fi (bez maksas), virtuve, balkons (vai tieša izeja uz dārzu), grīdu segums – parkets, veļas nomaiņa – ierašanās dienā (ja biežāk – pēc pieprasījuma par maksu).

Teritorijā: reģistrācija (08:30–12:30; 15:30–19:00), bārs, Wi-Fi (bez maksas), slēpju novietne, autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *