cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, INTERMONT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

INTERMONT 4★

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Livinjo
Ekonom. 7.4/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca: atrodas 242 km no Veronas lidostas, 1km no Livinjo kūrortzonas centra, 200 m no Teola Pianoni-Bassi pacēlāja. Viesnīca – 4 korpusi (Main Building ēka un 3 chalet ēkas: "Cassana", "Saliente", "MonteVago") – savienoti savā starpā ar apakšzemes pārejām. Kopā 163 numuri: сlassic rooms (Main Building vai chalet, vairums numuru ar balkonu; maks. 2+2 cilv.).

Ēdināšana: brokastis – bufete; vakariņas – pamatēdienu izvēle no menu (3 varianti), uzkodu un desertu bufete. Dzērieni vakariņu laikā jāapmaksā papildus. Reizi nedēļā – Alta Valtellinas reģionam raksturīgo ēdienu degustācija.

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, telefons, minibārs (maksas pakalpojums), balkons (ne visos numuros).

Teritorijā: restorāns, bārs, taverna, segtais baseins, Wellness centrs, Wi-Fi (bez maksas), 2 konferenču zāles (maks. 20 cilv.), veikali, slēpju novietne (apsildāma), autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem: miniklubs (5-12 g.v.), spēļistaba, krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports: bez maksas: biljards, animācija (vakaros; angļu un itāļu valodās), autobuss līdz pacēlājam, autobuss līdz Livinjo centram (kursē pēc saraksta).
Maksas pakalpojumi: hidromasāža, sauna, turku pirts.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *