cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, CANADA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

CANADA 4★

Ekonom. 7.5/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca: atrodas 160 km no Veronas lidostas, 12 km no kūrortpilsētiņas Madonnas di Kampiljo centra, 50 m no Pincolo pilsētiņas centra, 250 m no pacēlāja Pinzolo – Pra Rodont. Ski Bus pietura – 200 m. Uzcelta 1983. gadā, pēdējā renovācija – 2011. gadā. Viesnīca – 5 stāvu ēka ar 86 numuriem (vairums ar balkonu): single rooms (bez balkona, maks. 1 cilv., 15-20 m2); standard rooms (daļa numuru ar balkonu, maks. 2+2 cilv., 20-25 m2); suites (plašs vienistabas numurs augšstāvā; balkons, vanna ar hidromasāžu, min. 3 cilv., maks. 2+2 cilv., 30 m2). Ir numuri invalīdiem.

Numurā: vannasistaba, fēns (bez maksas), TV, Wi-Fi (bez maksas), minibārs (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), balkons (ne visos numuros).

Teritorijā: restorāns, bārs, taverna, segtais baseins, Wellness centrs, Wi-Fi (bez maksas), TV zāle, reģistrācija (00:00-24:00), veļas mazgātava, slēpju inventāra novietne, autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem: miniklubs (3-12 g.v.), menu bērniem restorānā, spēļistaba.

Izklaide un sports: bez maksas: hidromasāža, trenažieru zāle, sauna, turku pirts, Kneipa celiņi, atpūtas zona, vakara šovs.
Maksas pakalpojumi: solārijs, kosmētiskās procedūras.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *