cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, PARE HOTEL 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

PARE HOTEL 3 ★

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Livinjo

Viesnīca:

atrodas 250 km no Veronas lidostas, 1,5 km no Livinjo kūrortzonas centra, 50 m no Teola Pianoni-Bassi pacēlāja. Uzcelta 1972. gadā. Pēdējā renovācija – 1995. gadā. Viesnīca – 4 stāvu Main Building ēka ar 37 numuriem: single rooms (bez balkona, макс. 1 чел., 16 м2); standard rooms (daļa numuru ar balkonu, maks. 2+2 cilv., 20-28 m2); panorama rooms (ar balkonu, maks. 2+1 cilv., 25-28 m2).

Papildu informācija. Ēdināšana: brokastis – bufete; vakariņas – pamatēdienu izvēle no menu (3 varianti), uzkodu un desertu bufete. Dzērieni vakariņu laikā jāapmaksā papildus.

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Тālr.:  (+39) 03429 96376
Fakss: (+39) 03429 71196
URL: www.hotel-pare.it

Numurā: 

vannasistaba, fēns, TV, telefons, Wi-Fi (bez maksas), seifs.

Teritorijā: 

restorāns, bārs, segtais baseins, 2 konferenču zāles (maks. 20 cilv.), reģistrācija (07:00-24:00), autobuss uz pacēlāju ("Carosello 3000", bez maksas), slēpju novietne (apsildāma), autostāvvieta (bez maksas).

Bērniem: 

menu bērniem restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports:

Bez maksas: sauna, trenažieru zāle.  
Maksas pakalpojumi: masāža (pēc pieprasījuma).

Komentārs
Populāra viesnīca – pateicoties lieliskai cenas/kvalitātes attiecībai. Atrodas uz kalna nogāzes Teolas rajonā ("Mottolino" slēpošanas zona);  turklāt iespējama ski-in slēpošana – slēpošanas trase beidzas 25 m no viesnīcas. Savukārt Ski Bus pietura – vien 50 m no viesnīcas. No plkst. 08:00 līdz 20:00 kursē viesnīcas Shuttle Bus, kas nogādā līdz Livinjo centram un "Carosello 3000" pacēlājam. Viesnīca piemērota aktīviem slēpotājiem, kuri tieši dēļ slēpošanas vislabprātāk izvēlas dzīvošanu uz kalna nogāzes. Numuri visumā vienkārši. Viesnīcai ir sava “rozīnīte” – stiklota panorāmas terase ar skatu uz ielejā atrodošos Livinjo kūrortu. Pie viesnīcas atrodas ļoti vienkārša trase iesācējiem, tāpēc te ir īstā vieta, kur iemācīt bērniem slēpošanas pamatus.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *