cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ANDORĀ, HIMALAIA PAS 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga - Barselona, bagāžas pārvadāšana 20kg, 1 slēpošanas komplekta pārvadāšana līdz 20kg, aizvešana uz viesnīcu ar shuttle bus, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu ar shuttle bus un lidojums Barselona - Rīga.

HIMALAIA PAS 4★

Atrašanās vieta: Slēpošana Andorā, Pasa De La Kaza

IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ "HOTANSA".


Viesnīca: atrodas 231 km no Barselonas lidostas, Pasas de la Kazas pilsētiņā, 30 m no pacēlājiem. Uzcelta 1998. gadā, renovēta 2004. gadā. Viesnīcā: 38 standard double rooms (2 vienvietīgās gultas, maks. 2 cilv., 20 m2); 51 standard triple rooms (33 numuri ar balkonu; 2 vienvietīgās gultas, dīvāngulta, maks. 3 cilv., 30 m2); 9 family rooms (guļamistaba un viesistaba bez durvīm; 5 numuros neliela viesistaba un guļamistaba ar durvīm; vienvietīgās gultas, dīvāngulta, maks. 5 cilv., 40 m2). Ir 3 numuri invalīdiem.

Apmešanās ar dzīvniekiem:
iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Tālr.:   (+376) 735 515
Fakss: (+376) 736 525
URL:  www.hotansa.com

Numurā: vannasistaba, fēns, apsilde, TV, telefons (maksas pakalpojums), minibārs (maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), balkons (ne visos numuros), numura uzkopšana – katru dienu, gultas veļas un dvieļu nomaiņa – katru otro dienu, room service (maksas pakalpojums, 08:00-23:00).

Teritorijā: restorāns (zviedru galds), bārs, TV zāle, segtais baseins (apsildāms; bērniem ieeja tikai kopā ar vecākiem), internets (maksas pakalpojums), Wi-Fi internets (bez maksas), kamīnzāle, valūtas maiņa, autonoma, autostāvvieta (maksas pakalpojums), slēpju novietne.

Bērniem: baby cot (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Maksas pakalpojumi: masāža, sauna, džakuzi, SPA, spēļu automāti, biljards, šautriņas.

Komentārs
Viesnīca atrodas labā vietā – līdz pacēlājam "Pas de la Casa" 5 min. Varam ieteikt dažādām tūristu kategorijām.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *