cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TAIZEME (PĀRSĒŠ. STAMBULĀ), SEA BREEZE 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Rīga – Bangkoka/Puketa - Rīga ar pārsēšanos Stambulā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, bagāža 20/5kg, ēdināšana lidojuma laikā. Nepilsoņiem Taizemes vīza jānoformē pirms ceļojuma! Taizemē viesnīcās ir jāmaksā depozīts vidēji 100-200 USD. Transfērs no/uz Bangkokas lidostas uz Kočangas viesnīcām tiek veikts, izmantojot prāmju satiksmi.

SEA BREEZE 3★

Lieliski 9.3/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.

Viesnīca: atrodas 133 km no Bangkokas starptautiskās lidostas, 7 km no Pataijas centra, Jomtien centrālajā daļā, otrpus ceļam no jūras. Viesnīcas kompleksu veido trīs 3 stāvu korpusi, kopā 250 numuri: 112 standard rooms (skats uz baseinu vai dārzu, maks. 2+1 cilv., 29 m2); 73 superior rooms (skats uz dārzu, maks. 2+1 cilv., 35 m2); 65 deluxe rooms (skats uz dārzu, maks. 2+1 cilv., 35 m2). 

Tālr.:   (+66 38) 231 056
Fakss: (+66 38) 231 059 
URL: www.seabreezehotelpattaya.com 

Pludmale: municipālā, smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pludmales dvieļi – bez maksas (viesnīcā). Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, individuālais gaisa kondicionētājs, TV, telefons, minibārs, balkons, seifs (bez maksas).

Teritorijā: restorāns, bārs, atklātais baseins, internets (maksas pakalpojums), 2 konferenču zāles, seifs (reģistratūrā, bez maksas), skaistumkopšanas salons, suvenīru veikals.

Bērniem: baseins, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (pēc pieprasījuma).

Izklaide un sports
Bez maksas: galda teniss.
Maksas pakalpojumi: taizemiešu masāža, biljards, ūdenssporta veidi pludmalē.

Komentārs
Vispieticīgākā Jomtien Beach R. krastmalas viesnīca. Numuri un serviss vairāk atbilst 2* kategorijai. Iesakām kā iespēju ekonomiskai atpūtai jauniešiem un aktīviem ģimenes pāriem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *