cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TAIZEME (PĀRSĒŠ. STAMBULĀ), WOODLANDS HOTEL & RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Rīga – Bangkoka/Puketa - Rīga ar pārsēšanos Stambulā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, bagāža 20/5kg, ēdināšana lidojuma laikā. Nepilsoņiem Taizemes vīza jānoformē pirms ceļojuma! Taizemē viesnīcās ir jāmaksā depozīts vidēji 100-200 USD. Transfērs no/uz Bangkokas lidostas uz Kočangas viesnīcām tiek veikts, izmantojot prāmju satiksmi.

WOODLANDS HOTEL & RESORT 4★

Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Viesnīca: atrodas 127 km no Bangkokas starptautiskās lidostas, 1 km no Patajas centra, 600 m no pludmales. Uzcelta 1988. gadā. Pēdējā renovācija – 2011. gadā. Viesnīca – astoņu 2 un 3 stāvu korpusu komplekss, kopā 134 numuri: superior rooms (maks. 2+1 cilv., 32 m2); deluxe rooms (maks. 2+1 cilv., 34 m2); deluxe terrace rooms (maks. 2+1 cilv., 34 m2); deluxe pool rooms (tieša izeja uz baseinu, maks. 2+1 cilv., 36 m2); suites (pool  view; guļamistaba ar durvīm, viesistaba, maks. 2+1 cilv., 52 m2); pool suite (tieša izeja uz baseinu, guļamistaba ar durvīm, viesistaba, maks. 2+1 cilv., 50 m2). Ir numuri invalīdiem.

Tālr.:  (+66 38) 421 707
Fakss: (+66 38) 425 663 
URL: www.woodland-resort.com 

Pludmale: munipālā (Pattaya Bay), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli, dvieļi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, halāti un čības (deluxe, suites), individuālais kondicionētājs, TV, CD/DVD atskaņotājs (izņemmot superior rooms), Wi-Fi/LAN (maksas pakalpojums), telefons, minibārs (maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), balkons vai terase, room service (24 h, maksas pakalpojums).

Teritorijā: 3 restorāni, 3 bāri, konditoreja, 2 atklātie baseini, SPA centrs, 8 konferenču zāle (maks. 60 cilv.), Wi-Fi (maksas pakalpojums), veļas mazgātava.

Bērniem: baseins, menu restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle.

Komentārs
Klusa, skaista un mājīga viesnīca, bagātīgi apzaļumota. Viesnīcas teritorijā atrodas populārā konditoreja “La Baguette” un restorāns “La Ferme”. Iesakām patstāvīgiem tūristiem un ģimenēm, kas atpūšas bez bērniem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *