cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA NO VIĻŅAS, CITYMAX BUR DUBAI 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Viļņa, lidostu nodokļi.

CITYMAX BUR DUBAI 3★

Ekonom. 6.9/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.

Komentārs
Lieliska viesnīca, ja vērtējam cenas un apkalpošanas kvalitātes attiecību. Laba alternatīva agrāk celtajām Deiras viesnīcām. Ar metro vai taksometru ātri (aptuveni 10 min.) var aizbraukt līdz visām „stratēģiskajām” pilsētas vietām: Džumeiras pludmalei, pilsētas centram (Down Town), tirdzniecības centriem un zelta tirgum. Tuvākais tirdzniecības centrs – "BurJumanMall". Netālu no viesnīcas atrodas vēsturiskais Bastakijas rajons, kur ir muzejs, tirdzniecības galerijas un tradicionālais arābu tirgus. Līdz tuvākajai metro stacijai ~ 0,5 km.

Viesnīca:
 atrodas 8 km no Dubaijas starptautiskās lidostas, Bur Dubaijas rajonā, netālu no pilsētas centra. Uzcelta 2011. gadā. Viesnīca – 8 stāvu Main Building korpuss. Kopā 693 standard rooms (ar skatu uz pilsētu, maks. 2+2 cilv., 20 m2). Ir connected rooms, numuri invalīdiem. Papildu gulta numurā netiek piedāvāta.

Pludmale: municipālā (Jumeirah Beach Park, maksas), smilšu. Viesnīcas viesiem – bezmaksas transfers uz pludmali. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli, dvieļi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, TV (LCD), Wi-Fi internets (maksas pakalpojums), LAN internets (bez maksas), telefons, ledusskapis (pudele ūdens iebraukšanas dienā), piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, seifs, room service (24 h, maksas pakalpojums).

Teritorija: 3 restorāni (internacionālās, Āzijas tautu, Indijas virtuves), kafejnīca, bārs, atklātais baseins, biznesa centrs, veļas mazgātava, autostāvvieta.

Bērniem: baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle.

Kontakti:
Tālr.:   (+971 4) 4078000        
Fakss: (+971 4) 3252969  
www.citymaxhotels.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *