cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, EUROPA 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

EUROPA 3★

Viesnīca: atrodas 200 m no kūrortpilsētiņas Madonnas di Kampiljo centra, 120 m no Pradalago pacēlāja. Uzcelta 1970. gadā, pēdējā renovācija – 2014. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 33 numuriem: double rooms (2-4 cilv., 23 m2).

Papildu informācija: сheck-in – no 14:00; сheck-out – līdz 10:00. Ēdināšana (HB): brokastis – bufete; vakariņas – 3 ēdieni (no 4 variantiem), salātu bufete. Reizi nedēļā tiek rīkotas speciālas tradicionālās vakariņas.

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, Wi-Fi (1 h dienā – bez maksas, pēc tam – maksas pakalpojums), telefons, seifs, numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa – reizi nedēļā.

Teritorijā: restorāns, bārs, Wi-Fi (1 h dienā – bez maksas, pēc tam – maksas pakalpojums), TV istaba, slēpju novietne, reģistrācija (07:00-24:00), autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem: spēļistaba (high season, ar animāciju, 15:30-19:00), krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *