cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, SAALBACHER HOF HOTEL 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

SAALBACHER HOF HOTEL 4 ★

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Saalbach

Viesnīca: atrodas Zālbahas centrā, gājēju zonā, minūtes gājienā no 3 galvenajiem pacēlājiem (100 m). Viesnīca – 5 stāvu ēka ar 90 numuriem (viesnīca piemērota viesiem ar kustību traucējumiem): double (jauns dizains – duša ar tropu lietus efektu vai vannu, maks. 2 cilv., 25 m2); double superior (maks. 2 cilv., 28-30 m2); double deluxe (balkons, duša ar tropu lietus efektu, maks. 3 cilv., 30-35 m2); vienistabas junior suites (vizuāli nodalītas guļamistabas un viesistabas zonas, maks. 4 cilv., 35-40 m2); suites (guļamistaba, viesistaba, maks. 4 cilv., 40 m2); single (grand lit gulta, duša, maks. 1 cilv., 18 m2). 

Ēdināšana(HB): brokastis – zviedru galds (līdz11:00), vakariņas – iespēja izvēlēties ikdienas gourmet dinner vakariņas no 5 mainīgiem ēdieniem vai lifetime dinner vakariņas (5 varianti ēdienos), pārmaiņus deserta bārs un uzkodu bārs., katru dienu salātu bārs; reizi nedēļā – galavakariņas ar dzīvo mūziku. veģetārie un diētiskie ēdieni – pēc pieprasījuma. Jaungada vakariņas ietilpst tūres cenā.

Apmešanās ar dzīvniekiem: ir iespējama (maksas pakalpojums). 

Tālr.:   (+43) 6541 7111 
Fakss: (+43) 6541 7111 42
URL: www.saalbacherhof.at 

Numurā: vannasistaba, WC, fēns, kosmētiskais spogulis, halāti un čības, telefons, radio, TV, piekļuve internetam, seifs, balkons (ne visos numuros), grīdu segums – paklāji (ir 4 numuri ar parketu viesiem, kas cieš no alerģijām), veļas nomaiņa – 1 reizi nedēļā, dvieļu nomaiņa – katru dienu, numura uzkopšana – 2 reizes dienā. 

Teritorijā: reģistrācija (24 h), 2 restorāni, bārs, bārs-kafejnīca ziemas dārzā, Wellness centrs, skaistumkopšanas salons, autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums), bibliotēka, interneta stūrītis, naktsklubs „Castello“. 

Bērniem: bērnu spēļistaba. 

Izklaide un sports 
Bez maksas: segtais baseins ar ūdenskritumu un pretstraumes effektu, sauna, tvaika pirts, trenažieru zāle, atpūtas istaba ar ūdensmatračiem, Kneipa vannas, džakuzi, Wi-Fi internets (visā viesnīcā). Reizi nedēļā: slēpošanas diena, vēsturiskas ievirzes ekskursija pa viesnīcu, kerlings privātā kerlinga pirtī un punšs, "Mozart" šokolādes bumbiņu pagatavošanas stunda. 
Maksas pakalpojumi: solārijs, masāža, kosmētiskās procedūras. 

Komentārs 
Viena no labākajām kūrorta viesnīcām. Ideāls novietojums – atrodas kūrorta centrā, gājēju ielā, blakus pacēlājam. Ar slēpēm var nobraukt no kalna līdz pašai viesnīcai. Pēc renovācijas tika paplašināti un atjaunoti numuri, uzlabota Wellness zona. Ir krieviski runājošs personāls.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *