cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, GOTTHARDT APARTMENTHAUS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

GOTTHARDT APARTMENTHAUS 3★

Viesnīca: atrodas 5 minūšu gājienā no Kaprunas centra. Ski Bus pietura – 100 m no viesnīcas. Uzcelta 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka.

Kopā 5 apartamenti: apartment A (1. stāvā, bez balkona; 2 guļamistabas, viesistaba ar virtuves stūrīti, 4-6 cilv., 65 m2); apartment B (2. stāvā; guļamistaba, viesistaba ar virtuves stūrīti un vienvietīgu dīvānu, balkons, 2-3 cilv., 48 m2); apartment С (2. stāvā; 2 guļamistabas (double & triple), virtuve-viesistaba ar dīvānu, 2 balkoni, 4-7 cilv., 78 m2); apartment D (3. stāvā; 2 guļamistabas, virtuve-viesistaba ar dīvānu balkons, max. 6 cilv., 45 m2); apartment E (2. stāvā; liela priekštelpa, 2 guļamistabas (double & quadruple), virtuve-viesistaba ar dīvānu, max. 6 cilv., 78 m2). 

Numurā: vannasistaba, virtuves stūrītis (plītiņa ar 4 riņķiem un cepeškrāsni, mikroviļņu krāsns, ūdensvārāmā kanna, trauku mazgājamā mašīna, tvaiku nosūcējs), vannasistabas un virtuves dvieļi, veļas nomaiņa – pēc pieprasījuma (maksas pakalpojums), dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma (maksas pakalpojums), numura uzkopšana – pēc pieprasījuma (maksas pakalpojums). 

Teritorijā: reģistrācija – apartamentu viesnīcā "Waidmannsheil" (08:00-12:00; 15:00-17:00), slēpju novietne, autostāvvieta, veļas mazgātava (pašapkalpošanās, maksas pakalpojums). Wi-Fi internets (APT, bez maksas).

Ēdināšana: bez ēdināšanas, iespējama brokastu pasūtīšana viesnīcā "Waidmannsheil".

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *