cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, CANTON APARTMENTS 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

CANTON APARTMENTS 2★

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Livinjo
Ekonom. 7.7/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca:

atrodas (chalet komplekss) 300-1000 m no kūrortpilsētas Livinjo centra, 500 m no pacēlāja.
Viesnīca – piecas 2 stāvu chalet ēkas (konkrētā chalets lokācija būs zināma pēc ierašanās kūrortā): bilo rooms (divistabu apartamentu numurs: viesistaba ar izvelkamu dīvānu, virtuves stūrīti un pusdiengaldu; guļamistaba, vannasistaba, maks. 4 cilv., 40 m2); trilo rooms (divistabu apartamentu numurs: viesistaba ar izvelkamu dīvānu, virtuves stūrīti un pusdiengaldu; guļamistaba, vannasistaba, maks. 6 cilv., 55 m2).

Numurā:

vannasistaba, TV, pilnībā aprīkots virtuves stūrītis (el. vai gāzes plīts, mikroviļņu krāsniņa, ledusskapis, trauki, balkons vai terase (ne visos numuros).

Teritorijā:

slēpju novietne, veļas mazgātava (maksas pakalpojums, ne visos apartamentos), autostāvvieta (bez maksas; atkarībā no vietu skaita), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem:

baby cot (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *