cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

KIPRA, NAPA PLAZA 4★ (tikai pieaugušajiem!)

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

NAPA PLAZA 4★ (tikai pieaugušajiem!)

Atrašanās vieta: Kipra, Aija Napa
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca:

atrodas 45 km no Larnakas lidostas, Aja Napas kūrortzonas centrā, 500 m no pludmales.

Uzcelta 1989. gadā. Viesnīca – Main Building 3 stāvu ēka, kopā 221 numurs: 112 superior balcony rooms (maks. 2 cilv., 25 m2); 42 superior no balcony rooms (maks. 2 cilv., 22 m2). Ir connected rooms numuri.

Pludmale:

municipālā, smilšu. Atpūtas krēsli un saulessargi – maksas pakalpojums.
Pie baseina: atpūtas krēsli, saulessargi un pludmales dvieļi – bez maksas.

Numurā:

vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, Wi-Fi internets (maksas pakalpojums), telefons, minibārs (bez maksas), piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase (izņemot superior no balcony rooms), numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – 3 reizes nedēļā, room service (maksas pakalpojums).

Teritorijā:

5 restorāni, 2 bāri, atklātais baseins, segtais baseins, SPA centrs, Wi-Fi internets (maksas pakalpojums), interneta kafejnīca (maksas pakalpojums), pārrunu telpa (līdz 80 cilv.), ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava, velonoma, autostāvvieta.

Izklaide un sports:

Bez maksas: trenažieru zāle, galda teniss, aerobika, tenisa korts.
Maksas pakalpojumi: masāža, sauna, biljards.

Komentārs:

Vienīgā viesnīca Aja Napā, kur izmitina tikai pieaugušos (uzņem tikai viesus, kas jau sasnieguši 13 gadu vecumu). Plašā izklaides pasākumu programma, daudzie restorāni un bāri, kā arī kokteiļu vakari pie baseina būs pa prātam spilgtu iespaidu cienītājiem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *