cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, KITZBLICK LANDHAUS APTS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

KITZBLICK LANDHAUS APTS 3★

Viesnīca: atrodas 2 km no Cellamzē, 1,5 km no Kaprunas, Fuerth miestiņā, 2 km no Areitbahn pacēlāja. Ski Bus pietura – 300 m. Uzcelta 1985. gadā. Pēdējā renovācija – 2010. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 6 numuriem: double room mankelbau (maks. 2 cilv., 22 m2); double room sissi (guļamistaba ar divvietīgo gultu un dīvānu, 2-4 cilv., 26 m2); apartment fuchsbau (2 guļamistabas, virtuve ar stūra dīvānu, 2-4 cilv., 33 m2); apartment imbachhorn (1 guļamistaba 2 cilv., 1 guļamistaba 4 cilv. (1 divvietīgā gulta, 1 divstāvīgā gulta), 2 vannasistabas ar dušu un WC, divvietīgs dīvāns, virtuve ar stūra dīvānu, 6-8 cilv., 63 m2); apartment edelweiss (1 guļamistaba 2 cilv., 1 guļamistaba 4 cilv. (2 vienvietīgās gultas, 1 divstāvīgā gulta), viesistaba ar stūra dīvānu un TV, virtuve ar stūra dīvānu, vannasistaba ar stūra vannu un džakuzi funkciju/dušu/WC, 6 cilv., 54 m2); apartment klitzblick (1 guļamistaba 2 cilv., 1 guļamistaba 2 cilv. + 1 divvietīgs dīvāns, viesistaba-guļamistaba ar divvietīgo gultu, ТV, mīkstais stūrītis, virtuve, vannasistaba ar stūra vannu, atsevišķi duša/WC, vanna, duša, WC, 6-8 cilv., 68 m2); aparment sonnenalm (1 guļamistaba 2 cilv., LED/LCD TV, viesistaba-guļamistaba ar divvietīgo gultu, LED/LCD TV, mīksto stūrīti; virtuve, vannasistaba ar stūra vannu un dušu, atsevišķi WC, maks. 4 cilv., 55 m2).

Papildu informācija
Obligātā numura gala uzkopšana – 55 EUR par numuru (apmaksa – veicot rezervāciju).

Тālr.:   (+43) 654 98172
Fakss: (+43) 6549 20135 
URL: www.appartementzellamsee.nl

Numurā: vannasistaba, TV, Wi-Fi internets (bez maksas), balkons vai terase (ne visos numuros), numura uzkopšana – pēc viesu izbraukšanas, dvieļu un veļas nomaiņa – reizi nedēļā.

Teritorijā: Wi-Fi internets (bez maksas), slēpju novietne, atpūtas telpa, autostāvvieta.

Bērniem: spēles, augstie krēsliņi, divstāvīgā gulta, tvertne autiņbiksītēm.

Izklaide un sports 
Bez maksas: sauna, trenažieru zāle.

Komentārs 
Gaiši, plaši un grezni apartamentu numuri ar jaunām mēbelēm. Skaists skats uz Kicšteinhorna kalnu. Ideāls variants ģimenes atpūtai.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *