cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

TAIZEME (PĀRSĒŠ. STAMBULĀ), PATTAYA PARK BEACH RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Rīga – Bangkoka/Puketa - Rīga ar pārsēšanos Stambulā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, bagāža 20/5kg, ēdināšana lidojuma laikā. Nepilsoņiem Taizemes vīza jānoformē pirms ceļojuma! Taizemē viesnīcās ir jāmaksā depozīts vidēji 100-200 USD. Transfērs no/uz Bangkokas lidostas uz Kočangas viesnīcām tiek veikts, izmantojot prāmju satiksmi.

PATTAYA PARK BEACH RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ekonom. 7.7/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.

Viesnīca: atrodas 132 km no Bangkokas starptautiskās lidostas, 4 km uz dienvidiem no Pataijas, Jomtien ziemeļu daļā, jūras krastā. Viesnīcas kompleksu veido 15 stāvu Main Building ēka un 25 stāvu Tower Wing korpuss.

Main Building: 216 standard rooms (maks. 2+1 cilv., 28 m2); 24 two-bedroom suites (viesistaba, 2 guļamistabas ar durvīm, kopējais kondicionētājs, vannasistaba, maks. 3+2 cilv., 65 m2). 

Tower Wing, kopā 460 numuri: 420 standard rooms (maks. 2+1 cilv., 28 m2), 40 one-bedroom suites (viesistaba, guļamistaba ar durvīm, vannasistaba, maks. 2+2 cilv., 45 m2). 

Tālr.:  (+66 38) 364 110
Fakss: (+66 38) 364 129
www.pattayapark.com 

Pludmale: municipālā, smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pludmales dvieļi – bez maksas. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns (pēc pieprasījuma), individuālais gaisa kondicionētājs, TV, telefons, minibārs, balkons, room service (24 h).

Teritorijā: 6 restorāni (t.sk. Tower Wing  52., 53. un 54. stāvā), 2 bāri, 2 atklātie baseini, akvaparks (maksas pakalpojums), atrakciju parks (maksas pakalpojums), 6 konferenču zāles (maks. 450 cilv.), veikali, interneta kafejnīca (maksas pakalpojums), seifs (reģistratūrā, bez maksas).

Bērniem: baseins, baby cot (pēc pieprasījuma).

Izklaide un sports
Bez maksas: trenažieru zāle. 
Maksas pakalpojumi: taizemiešu masāža, biljards, sauna, ūdenssporta veidi pludmalē.

Komentārs
Liela teritorija ar mini atrakciju un izklaides parku. Elpu aizraujošas izklaides atrakcijās Tower Jump, Speed Shuttle un Sky Shuttle no 240 metrus augstā Tower Wing. Viesnīca piemērota gan jauniešiem, gan atpūtai ar bērniem. Numuri diezgan vienkārši.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *