cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, WAIDMANNSHEIL APARTHOTEL 4 ★ (netālu no pacēlāja)

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

WAIDMANNSHEIL APARTHOTEL 4 ★ (netālu no pacēlāja)

Viesnīca: atrodas Kaprunas centrā, 100 m no kalnu slēpošanas apmācību zonas un pacēlājа. Ski Bus pietura – blakus viesnīcai. Uzcelta 2009. gadā. Viesnīca – 4 stāvu ēka ar 15 apartamentiem.

Ēdināšana: bez ēdināšanas; iespējams pasūtīt brokastis uz vietas.

Numurā: vannasistaba, fēns, virtuves stūrītis vai virtuves niša, telefons, radio, internets (bez maksas), TV, seifs (bez maksas), balkons, halāti un saunas dvieļi (reģistrācijā), veļas un dvieļu nomaiņa un apartamentu uzkopšana – 1 reizi nedēļā.

Teritorijā: reģistrācija (08:00-12:00 un 17:00-18:00), panorāmas terase, telpa ar veļas mazgājamo mašīnu un žāvētāju (pašapkalpošanās, maksas pakalpojums), autostāvvieta ar nojumi (bez maksas), slēpju novietne.

Izklaide un sports: bez maksas: somu pirts, infrasarkano staru kabīne, Kneipa kontrastvannas.
Maksas pakalpojumi: solārijs.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *