cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, ST.HUBERTUS GARNI HOTEL 3 ★ (netālu no pacēlāja)

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

ST.HUBERTUS GARNI HOTEL 3 ★ (netālu no pacēlāja)

Viesnīca:

atrodas kūrortpilsētas Madonnas di Kampiljo centrā, 50 m no pacēlāja. Ski Bus pietura – 30 m. Uzcelta 1966. gadā, pēdējā renovācija – 1980. gadā. Viesnīca – 5 stāvu ēka ar 30 numuriem: single rooms (maks. 1 cilv., 10 m2); double rooms (vairums numuru ar balkonu, maks. 3 cilv., 16-24 m2).

Papildu informācija: сheck-in – no 10:00; сheck-out – līdz 10:00. Ēdināšana (BB): brokastis – bufete. 

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Тālr.:  (+39) 04654 41144
Fakss: (+39) 04654 40056
URL: www.valrendena.it

Numurā:

vannasistaba, fēns, TV, Wi-Fi (bez maksas), numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā:

brokastu telpa, bārs, Wi-Fi (bez maksas), slēpju novietne, reģistrācija (07:00-22:00), seifs (reģistrācijā, bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem:

aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Komentārs 
Lieliska lokācija atrodas pilsētas centrā, blakus funikulierim "5 Laghi". Kolorīti interjeri Alpu stilā un jauka mājīgumu sajūta par demokrātiskām cenām. Viesnīca nodrošina viesiem tikai brokastis, taču piedāvā viņiem arī speciālas atlaides blakus esošajos restorānos un picērijā. Lielisks variants aktīviem kalnu slēpotājiem un viesiem, kas brīvo laiku plāno pavadīt ārpus viesnīcas.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *