cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, CRISTAL PALACE 4★ SUPER

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

CRISTAL PALACE 4★ SUPER

Ļoti labi 8.4/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca: 

atrodas 160 km no Veronas lidostas, 600 m no kūrortpilsētiņas Madonnas di Kampiljo centra, 200 m no Pradalago pacēlāja. Ski Bus pietura – iepretim viesnīcai  (no 08:00 līdz 20:00 viesnīcas viesiem pieejams bezmaksas shuttle bus līdz Pradalago un Groste pacēlājiem). Uzcelta 2008. gadā. Viesnīca – 4 stāvu ēka ar 62 numuriem: classic silver rooms (daži numuri bez balkona, skats uz kalniem, maks. 2+2 cilv., 8–20 m2); superior golden rooms (balkons, panorāmas skats uz ieleju, maks. 2+1 cilv., 22–26 m2); deluxe platinum rooms (balkons, panorāmas skats uz ieleju, pirts numurā (pēc pieprasījuma, par piemaksu), maks. 2+1 cilv., 26–30 m2); junior suites diamond (vienistabas numurs ar viesistabas zonu, oriģināls dizains, balkons ar panorāmas skatu, maks. 2+2 cilv., 40 m2); suites cristal (divistabu numurs: guļamistaba un viesistaba, balkons ar panorāmas skatu, hidromasāžas vanna, pirts numurā (pēc pieprasījuma, par piemaksu), maks. 2+2 cilv., 70 m2). Ir numuri invalīdiem.

Papildu informācija: kūrorta nodeva 1,3 EUR apmērā no cilvēka diennaktī (no 14 g.v.) apmaksājama uz vietas viesnīcā.

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums). 

Тālr.:  (+39) 0465 446020
Fakss: (+39) 0465 446007
URL: www.cristalpalacecampiglio.it

Numurā: 

vannasistaba, fēns, halāti, čības, TV, Wi-Fi (bez maksas), telefons, minibārs (maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), balkons (izņemot classic numurus).

Teritorijā: 

2 restorāni, bārs, SPA centrs, segtais baseins, Wi-Fi (bez maksas), 3 konferenču zāles (maks. 80 cilv.), TV zāle, veļas mazgātava, autobuss līdz pacēlājam, slēpju novietne (ar apsildi), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem: 

miniklubs (2-3 un 4-12 g.v. bērniem), menu restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports:

Bez maksas: trenažieru zāle, turku pirts, sauna, hidromasāžas vanna.
Maksas pakalpojumi: masāža, solārijs, kosmētiskās procedūras, relaz zone pāriem, masāžas gulta “Stradivarius” ar mūzikas terapiju, magnetoterapijas lampa “Bemer”.

Komentārs 
Viesnīca ietilpst viesnīcu grupā “Effe hotels Trentino”. Grezna viesnīca, kuras dizainā harmoniski apvienotas klasiskās Alpu tradīcijas un modernās tendences: stilā interesanti interjjeri, plašs mūsdienīgs SPA centrs “Сristal Energy” (ar baseinu), miniklubs dažādu vecumu bērniem. Nosacīti attālo lokāciju no kūrorta centra un pacēlājiem kompensē iespēja izmantot bezmaksas shuttle bus pakalpojumus – tas kursē uz kūrorta centru un pacēlājiem saskaņā ar sarakstu. Līdz viesnīcai var nobraukt ar slēpēm (ārpus trasēm). Varam ieteikt viesnīcu prasīgiem tūristiem, kurus uzrunā moderns dizains.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *