cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka

ĒĢIPTE: HURGADA, SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Hurgada-Rīga, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00). Par papildus maksu - apdrošināšana, Ēģiptes vīza 25€ (jāmaksā Ēģiptes lidostā). NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 75€!

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: ĒĢIPTE: Hurgada, Hurgada
Ekonom. 7.5/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Kūrortviesnīca Sphinx atrodas tikai 5 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra rajona Sakkala. No viesnīcas paveras skats uz tās privāto smilšu pludmali. Viesiem ir pieejamas izcilas niršanas vietas Sarkanajā jūrā. Kūrortviesnīcā ir 3 restorāni, spa un 3 peldbaseini.

Visiem eleganti mēbelētajiem numuriem ir balkons, no kura paveras skats uz dārziem, lagūnas baseinu vai jūru. Katrā numurā ir gaisa kondicionētājs, marmora vannas istaba un mini bārs. Reģistratūras zonā viesiem bez maksas ir pieejams bezvadu interneta pieslēgums.

Viesi var baudīt panorāmas skatu uz Sarkano jūru, malkojot savus iecienītākos kokteiļus bārā Sunset. Kafejnīcā, kurā valda jauka gaisotne, viesiem ir pieejamas ūdenspīpes un vakara izklaides.

Uz kūrortviesnīcas Sphinx Resort Hurghada jumta atrodas spa ar saunu un burbuļvannu. No spa paveras skats uz jūru. Starptautiskā izklaides komanda piedāvā dažādus šovus, tostarp tautas dejas, dzīvo mūziku un diskotēkas. Kūrortviesnīcai ir arī bērnu pludmale, kurā bērni tiek uzraudzīti.

Viesiem bez maksas ir pieejams ūdens atrakciju parks, kurā ir 2 apsildāmi peldbaseini, 3 slidkalniņi bērniem un 3 slidkalniņi pieaugušajiem. Kūrortviesnīca Sphinx Hurghada atrodas 8 kilometru attālumā no Hurgadas Starptautiskās lidostas. Transporta pakalpojumi no un uz lidostu tiek nodrošināti par papildmaksu.

Aktivitātes
Pludmale
Ūdens atrakciju parks
Vakara izklaides
Bērnu klubs
Ūdens sporta iespējas uz vietas
Par papildmaksu
Naktsklubs/DJ / Par papildmaksu
Izklaižu programma
Peldēšana ar caurulīti / Par papildmaksu
Niršana / Par papildmaksu
Šautriņas
Vindsērfings. / Par papildmaksu
Karaoke
Galda teniss
Biljards
Rotaļu laukums bērniem
Spēļu telpa
Makšķerēšana / Par papildmaksu
Tenisa korts
Par papildmaksu

Ēdieni un dzērieni
Uzkodu bārs
Bārs
Restorāns

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *