cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, BAGNI VECCHI HOTEL 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

BAGNI VECCHI HOTEL 4 ★

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Bormio

Viesnīca: 

atrodas 212 km attālumā no Veronas lidostas, 4 km Bormio centra, 3,5 km no Bormio 2000 pacēlāja (no viesnīcas bezmaksas shuttle bus ). 

Viesnīca – divi 3 stāvu korpusi ar 38 numuriem (lielākā daļa numuru bez balkona): platino rooms (panorāmas skats uz kalniem un Bormio; maks. 3 cilv.,m 20-24 m2); junior suites (vienistabas numurs; viesistabas zona un guļamistaba, ir arī numuri ar panorāmas skatu uz kalniem un Bormio, maks. 3 cilv., 30 m2); divistabu suites (panorāmas skats uz kalniem un Bormio; guļamistaba, viesistaba, maks. 2+2 cilv., 40 m2).

Papildu informācija
* Bērns (no 0 līdz 4 g.v.) var dzīvot numurā kopā ar 2 vecākiem bez maksas (bez atsevišķas gultas vietas un atsevišķas ēdināšanas).
** Kūrorta nodeva – 1,5,- Euro par diennakti, apmaksa uz vietas.
*** Ēdināšana (HB): brokastis – bufete; vakariņas – izvēle no ēdienkarte, salātu bufete. Dzērieni – par maksas pakalpojums.

Тālr.:   (+390) 3429 10131
Fakss: (+390) 3429 18511
URL: www.bagnidibormio.it

Numurā:

vannasistaba, fēns, halāts, TV, telefons, minibārs (maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), el. tējkanna (ne visos numuros), balkons (ne visos numuros).

Teritorijā:

reģistrācija (diennakti), restorāns, bārs, atklātais un segtais baseini (termālajā kompleksā "Bagni Vecchi"), Wellness centrs (termālajā kompleksā "Bagni Vecchi"), Wi-Fi (bez maksas), TV zāle, atpūtas salons, skaistumkopšanas salons, autobuss līdz pilsētas centram (bez maksas), slēpju novietne (ar apsildi), autosstāvvieta (bez maksas), shutlle bus līdz pacēlājam (bez maksas).

Izklaide un sports:

Bez maksas: termālais komplekss "Bagni Vecchi" (5 sektori):

Sektors Bagni Romani:
atklātais baseins ar termālo ūdeni (koka mucā dārzā)
dabīga grota ar termāliem baseiniem

Sektors Bagni Arciduchessa:
sauna ar nelielu ledus aukstu baseinu
baseins ar termāliem dubļiem
turku pirts
relaksācijas zona ar panorāmas skatu uz kalniem

Sektors Grotta:
kalnā ieskauta dabībā turku pirts (48° pie mitruma 95%)
2 baseini ar termalo ūdeni (līdz 50 m)
termālais avots 

Sektors Bagni Imperiali:
segtais termālais baseins ar mūzikālo pavadījumu
baseins ar hidromasāžu un 3 kaskādēm
hidromasāžas ar horizontālām un vertikālām strūklām
relaksācijas zona ar panorāmas skatu uz kalniem

Maksas pakalpojumi: masāža. 


Komentārs:

Vēsturiski unikāla viesnīca ar termālo centru, kurai pirmsākumi meklējami vēl Romas impērijas laikos. Atrodas panorāmas vietā, nacionālā parka Steļvio teritorijā. No viesnīcas paveras skats uz trasēm un Bormio. Kopā ar blakus esošo 5* viesnīcu "Bagni Nuovi Grand Hotel" ietiplt kopleksā "Bagni di Bormio". Abu viesnīcu viesi var bezmaksas izmantot divu termālo kompleksu "Bagni Vecchi" un "Bagni Nuovi" pakalpojumus ("Bagni Nuovi Grand Hotel" teritorijā, 1 km attalumā, tiek piedāvāts bezmaksas autobuss). Nokļūšanai līdz pacēlājiem vai pilsētas centram viesnīcas registrācijā jāveic rezervācija (pēc izsaukuma, kursēšanas grafiks no 08:30 līdz 19:00).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *