cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, BAGNI NUOVI GRAND HOTEL 5 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

BAGNI NUOVI GRAND HOTEL 5 ★

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Bormio

Viesnīca: atrodas 210 km attālumā no Veronas lidostas, 3 km Bormio centra, 2,5 km no Bormio 2000 pacēlāja (no viesnīcas bezmaksas shuttle bus ). Uzcelta 1836. gadā, pēdējā renovācija – 2011. gadā. Viesnīca – divi 5 stāvu korpusi ar 74 numuriem: single rooms (bez balkona; maks. 1 cilv., 20 m2); oro rooms (ar balkomu; maks. 2 cilv., 20 m2); platino rooms (lielākā daļa numuru ar balkonu; maks. 2+1 cilv., 20-24 m2); junior suites (vienistabas; lielākā daļa numuru ar balkonu; maks. 2+1 cilv., 30 m2); suites (vienistabas;  balkons vai terase, maks. 2+2 cilv., 40 m2); royal suite (vienistabas; balkons, kamīns, 2 vannasistabas, krāns ar termalo ūdeni, maks. 2+1 cilv., 36 m2).

Papildu informācija
* Bērns (no 0 līdz 4 g.v.) var dzīvot numurā kopā ar 2 vecākiem bez maksas (bez atsevišķas gultas vietas un atsevišķas ēdināšanas).
** Kūrorta nodeva – 2,- Euro par diennakti, apmaksa uz vietas.
*** Ēdināšana: brokastis – bufete; vakariņas – izvēle no ēdienkarte, uzkodu un desertu bufete. Dzērieni – par maksas pakalpojums.

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Тālr.:   (+390) 3429 10131
Fakss: (+390) 3429 18511
URL: www.bagnidibormio.it

Numurā: vannasistaba, fēns, halāts un čības (bez maksas), TV, telefons, minibārs (maksas pakalpojums), seifs (bez maksas), el. tējkanna (bez maksas), balkons (ne visos numuros).

Teritorijā: reģistrācija (diennakti), restorāns, 2 bāri, atklātais un 4 segtie baseini (termālajā kompleksā "Bagni Vecchi"), Wi-Fi (maksas pakalpojums), TV zāle, 3 konferenču zāles (maks. 120 cilv), veļas mazgātava, slēpju novietne (ar apsildi), autobuss līdz pilsētas centram, autobuss līdz pacēlājam.

Bērniem: ēdienkarte restorānā, spēļistaba, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports (termālajā kompleksā "Bagni Nuovi")
Bez maksas: atklātais baseins ar termālo ūdeni, 4 segtie baseini ar termālo ūdeni, hidromasāža (vairāki veidi), 2 mucas dārzā ar termālo ūdeni, saunas un pirtis (vairākas), akmens vanna ar auksto ūdeni, „ledus” strūklaka, Knaippa celiņi kājām, hromoterapija.
Maksas pakalpojumi: masāža, skaistumkopšanas salons, solārijs.

Komentārs
Vienīgā 5* viesnīca Bormio kūrortā. Vēsturiska (1917. gadā viesnīcā atpūtās Italijas karalis), kūrorta lepnus, grezna halle, augstas virtuves restorāns. Atrodas panorāmas vietā, nacionālā parka Steļvio teritorijā, no kurienes paveras skats uz trasēm un Bormio. Viesnīcas viesi bezmaksas var izmantot divu termalo kompleksu "Bagni Nuovi" (viesnīcas teritorijā) un "Bagni Vecchi" (1 km attalumā, viesnīcā "Bagni Vecchi", kursē bezmaksas autobuss) pakalpojumus. Nokļūšanai līdz pacēlājiem vai pilsētas centram viesnīcas registrācijā jāveic iepriekšēja rezervācija (pēc izsaukuma, kursēšanas grafiks no 08:30 līdz 19:00).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *