cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

DUBAIJA NO VIĻŅAS, SHERATON SHARJAH BEACH RESORT & SPA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Viļņa, lidostu nodokļi.

SHERATON SHARJAH BEACH RESORT & SPA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Komentārs: jaunā viesnīca Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa atrodas vienā no skaistākajām emirāta pludmalēm. 10 minūšu gājiena attālumā atrodas suvenīru stendi, restorāni un kafejnīcas. Rekomendējam atpūtai kopā ar ģimeni. Ir pieejams personāls, kurš runā krievu valodā. Ierakstoties viesnīcā ir jāiemaksā depozīts.

Atrašanās vieta:
viesnīca atrodas 17 km attālumā no Šārdžas starptautiskās lidostas, 23 km attālumā no Dubaijas starptautiskās lidostas, 10 minūšu brauciena attālumā no Downtown Sharjah Corniche un Sharjah Creek.

Viesnīca: viesnīca atvērta 2015. gada 15. novembrī. Kopējā platība 18 139 kv.m. Viesnīca sastāv no vienas 9 stāvu ēkas. Kopējais numuru skaits – 349. Ir īpaši izveidoti numuri cilvēkiem ar kustību traucējumiem (4), numuri ar savienojošajām durvīm (192) un nesmēķētāju numuri (320).

Pludmalē: pludmales dvieļi (bezmaksas); atpūtas krēsli, saulessargi un matrači (bezmaksas); smilšu pludmale (Al Muntazah Open Beach).

Deluxe numurs (Numura platība – 37-42 kv.m, viena istaba, skats uz pilsētu, bez balkona, king-size vai 2 vienvietīgās gultas, maksimāli var izmitināt 3 cilvēkus).

Deluxe numurs ar balkonu (37-42 kv.m, viena istaba, skats uz pilsētu, ar balkonu, king-size vai 2 vienvietīgās gultas, maksimāli var izmitināt 3 cilvēkus).

Superior Deluxe numurs ar skatu uz jūru (37-42 kv.m, viena istaba, skats uz jūru, king-size vai 2 vienvietīgās gultas, maksimāli var izmitināt 3 cilvēkus).

Superior Deluxe numurs ar balkonu un skatu uz jūru (37-42 kv.m, viena istaba, ar balkonu, skats uz jūru, king-size vai 2 vienvietīgās gultas, maksimāli var izmitināt 3 cilvēkus).

Sheraton Club numurs ar balkonu un skatu uz jūru (52-60 kv.m, viena istaba, ar balkonu, skats uz jūru, king-size vai 2 vienvietīgās gultas, maksimāli var izmitināt 3 vai 2+2 cilvēkus, kluba privilēģijas).

Executive Suite ar 1 guļamistabu (110 kv.m, guļamistaba + viesu istaba, ēdināšanas zona, istabas atdalītas ar durvīm, ar balkonu, tiešs vai daļējs skats uz jūru, king-size gulta, maksimāli var izmitināt 3 vai 2+2 cilvēkus, kluba privilēģijas – piekļuve kluba atpūtas zonai).

Kluba privilēģijas: individuāla ierakstīšanās un izrakstīšanās viesnīcā; brokastis tiek servētas Sheraton Club Lounge atpūtas zonā; vieglas uzkodas un dzērieni noteiktā dienas laikā (laimīgā stunda (Happy Hour)); ātrs bezmaksas Internets.

Numurā: fēns; Internets (WiFi, bezmaksas); gludeklis; kafijas un tējas pagatavošanas komplekts; mini bārs (par papildus samaksu); apkalpošana numurā (visu diennakti, par papildus samaksu); vanna vai duša; numura tīrīšana (katru dienu); gludināmais dēlis; halāts; gaisa kondicionētājs (centrālais, ar individuālu vadāmību); telefons; čības; televizors; seifs (bezmaksas); veļas nomaiņa (katru dienu); grīda (paklājs un flīzes); ūdens pudelēs (papildina katru dienu).

Teritorijā: autobuss uz iepirkšanās centriem (Dubai Mall, pēc saraksta, katru dienu); 3 a la carte restorāni (emirātu virtuve, jūras veltes, starptautiskā virtuve un Karību jūras reģiona ēdieni); biznesa centrs (Link@Sheraton, par papildus samaksu); atpūtas krēsli, saulessargi un matrači pie baseina (bezmaksas); 9 konferenču zāles (190 cilvēkiem); 1 restorāns (Gusti (starptautiska un itāļu virtuve), brokastis, pusdienas un vakariņas – zviedru galds); pludmales dvieļi pie baseina (bezmaksas); veļas mazgātavas pakalpojumi; 2 baseini (500 kv.m un 250 kv.m); WiFi (bezmaksas); ārsts (pēc pieprasījuma); valūtas maiņa; 1 bārs; 2 banketu zāles (700 un 450 cilvēkiem); skaistumkopšanas salons; atpūtas zona (Al Mahattah – dzērieni, uzkodas, cigāri).

Bērniem: spēļu laukums (iekštelpu); bērnu ēdienkarte restorānā; bērnu klubs (no 3 līdz 11 gadiem, bezmaksas); aukle (pēc pieprasījuma, par papildus samaksu).

Mazuļiem no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem: bērnu gultiņa (pēc pieprasījuma, bezmaksas), bērnu krēsliņš restorānā, mazuļu ēdienkarte (0-2 gadiem).

Izklaide un sports: turku pirts (Hammam, par papildus samaksu); SPA centrs (lielākais reģionā, ierīkots 2 stāvos, platība – 1100 kv.m, par papildus samaksu); džakuzi; biljards (par papildus samaksu); trenažieru zāle (visu diennakti);) sauna; tvaika pirts; ūdens sporta veidi (par papildus samaksu); masāža (par papildus samaksu).

Ēdināšana: Brokastis; Puspansija, Puspansija+, Pilna Pansija.

Viesnīca pieņem šādas kredītkartes: MasterCard, Visa, American Express.

Kontakti:
Тālr.:   +97165630000
www.sheratonsharjah.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *