cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, GALAXY HOTEL 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

GALAXY HOTEL 5★

Viesnīca: atrodas 5 km no Iraklijas lidostas, Iraklijas pilsētas centrā. Uzcelta 1980. gadā. Pēdējā renovācija – 2008. gadā. Viesnīca: 4 stāvu ēka ar 127 numuriem: superior rooms (divvietīgā gulta, papildu gulta – vienvietīgā, maks. 3 cilv., 20 m2); executive rooms (vienistabas numurs, divvietīgā gulta, papildu gulta – vienvietīgā, maks. 2 cilv., 28 m2); pure-allergy executive rooms (vienistabas numurs, divvietīgā gulta, papildu gulta – vienvietīgā, maks. 2 cilv., 28 m2); pure-allergy superior rooms (vienistabas numurs, divvietīgā gulta, papildu gulta – vienvietīgā, maks. 3 cilv., 20 m2). Ir numuri viesiem ar apgrūtinātām pārvietošanās spējām.

Numurā: vannasistaba, fēns, kosmētiskais spogulis, halāti, čības, vannasistabas piederumi, kondicionētājs, TV, , telefons, Wi-Fi internets, minibārs, piederumi tājas un kafijas pagatavošanai (executive rooms), seifs, gludeklis un gludināmais dēlis (pēc pieprasījuma), balkons, numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – katru dienu, room service (24 h, maksas pakalpojums).

Teritorijā: restorāns, a la carte restorāns, saldūdens baseins, biznesa centrs, 9 konferenču zāles (maks. 410 cilv.), Wi-Fi internets (bez maksas), interneta kafejnīca, ķīmiskā tīrītava, bagāžas telpa, veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, valūtas maiņa, ārsta pakalpojumi, autostāvvieta.

Bērniem: krēsliņi restorānā, babu cot (pēc pieprasījuma), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Komentārs
Pilsētas viesnīcai ir laba lokācija Iraklijas pilsētas centrā – atrodas 500 m no pilsētas vēsturiskā centra un Krētas Arheoloģijas muzeja. Ap viesnīcu – daudzas kafejnīcas un veikali. Pirmā Eiropas viesnīca ar hipoalergēniem numuriem. Iesakām konferenču un semināru rīkošanai, kā arī tūristiem, kas vēlas patstāvīgi iepazīt Krētu.

Kontakti:
Тālr.: (+30 281) 023 88 12
Fakss: (+30 281) 021 12 11
www.galaxy-hotel.com
Autobusu pietura – blakus viesnīcai. Vakara izklaides – 500 m (pilsētā).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *