cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, ST. GEORG JOHANNESBAD HOTEL (BAD HOFGASTEIN) 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

ST. GEORG JOHANNESBAD HOTEL (BAD HOFGASTEIN) 4 ★

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Gastein
Ļoti labi 8.3/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Viesnīca atrodas Badhofgašteinas centrā, 300 metru attālumā no gaisa vagoniņa Schlossalm un slēpošanas zonas Ski Amadé. Viesnīca Johannesbad Hotel St. Georg piedāvā lielu spa zonu ar iekštelpu baseinu un fitnesa centru.

Spa iespējās ietilpst sauna, tvaika pirts un burbuļvanna. Viesiem ir pieejamas dažādas labsajūtas un skaistumkopšanas procedūras. 

Viesnīcas Johannesbad Hotel St. Georg lauku stila numuriem ir balkons, plakanā ekrāna televizors ar satelīttelevīziju un vannas istaba ar fēnu.

Restorānā tiek pasniegti austriešu un starptautiskās virtuves ēdieni, kā arī Zalcburgas virtuves īpašie ēdieni. Bezmaksas bezvadu internets ir pieejams sabiedriskajās zonās, un viesi var spēlēt biljardu un galda tenisu.

Viesi var iegādāties slēpošanas caurlaides un izmantot slēpju glabātuvi. Uz vietas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta.

Tieši pie naktsmītnes sākas distanču slēpošanas trases, kamaniņu trase, kā arī pārgājienu un riteņbraukšanas takas. Vasarā viesiem bez maksas ir pieejami velosipēdi. 

Numuru skaits viesnīcā: 50

Iespējas:
spa un labsajūtas centrs
bezmaksas bezvadu internets
bezmaksas autostāvvieta
atļauti mājdzīvnieki
restorāns
fitnesa centrs

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *