cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, ALPENPARKS RESIDENCE ZELL AM SEE APTS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

ALPENPARKS RESIDENCE ZELL AM SEE APTS 3★

Viesnīca: atrodas 200 m no Cellamzē centra, 300 m no City X-Press pacēlāja. Ski Bus pietura – 150 m. Uzcelta 2013. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 10 apartamentu numuriem un 1 penthause numuru: APT A alpine comfort (2 guļamistabas, viesistaba ar izvelkamo dīvānu, 4-6 cilv., 75-80 m2); APT B alpine luxury (2. stāvā;  2 guļamistabas, viesistaba ar izvelkamo dīvānu, 4-6 cilv., 75-85 m2); APT C alpine royal (3. stāvā; viesistaba ar izvelkamo dīvānu un kamīnu, 4 guļamistabas, penthouse-terase – 150 m2, TV – 3DHD Plasma, 2 vietas garāžā, 8-10 cilv., 200 m2).

Papildu informācija 
Ēdināšana (RO) – bez ēdināšanas.

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma). 

Tālr.:   (+43) 6542 763 
Fakss: (+43) 6542 763 55 
URL:   www.alpenparks.at

Numurā:  vannasistaba, kosmētiskie piederumi, kosmētiskais spogulis, fēns, Wi-Fi  internets (bez maksas), LCD TV, radio, aprīkota virtuve (viesistabā), seifs, balkons vai terase, numura uzkopšana – uz ierašanās brīdi (iespējama – par papildu samaksu pēc pieprasījuma – papildu uzkopšana), veļas un dvieļu nomaiņa – uz ierašanās brīdi (iespējama – par papildu samaksu pēc pieprasījuma – papildu uzkopšana).

Teritorijā: reģistrācija (09:00–12:00 un 15:00–18:00, adrese – Brucker Bundesstrasse 10), lifts, autostāvvieta (bez maksas), garāža (1 vieta apartamantu numuram – bez maksas).

Bērniem:
krēsliņi restorānā
baby cot (maksas pakalpojums)

Komentārs
Ideāla lokācija attiecībā pret pacēlāju un pilsētas centru. Plaši, stilā pievilcīgi numuri. Iesakām visām tūristu kategorijām.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *