cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA NO VIĻŅAS, GLOBALES COSTA TROPICAL 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums VIļņa-Fuerteventura, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Viļņa.

GLOBALES COSTA TROPICAL 3 ★

Viesnīca: atrodas 5 km no Fuerteventuras lidostas, 12 km no salas administratīvā centra –Puerto de Rosario pilsētas, Caleta de Fuste kūrortzonā, 2 km no pludmales. Uzcelta 1993. gadā, pēdējā renovācija – 2009. gadā. Viesnīca – Main Building 2 stāvu ēka, kopā 143 numuri: one bedroom apartments (atsevišķa guļamistaba ar durvīm, viesistaba ar dīvānu un pusdienu galdu, maks. 2+2 cilv., 30 m2); bungalows ().

Tālr.: (+34) 928 16 32 29
Fakss: (+34) 928 16 30 33
URL: www.hotelesglobales.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Caleta de Fuste). Transfers uz pludmali viesnīcas viesiem – bez maksas. Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, ventilators (maksas pakalpojums), TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), virtuves bloks (ledusskapis, mikroviļņu krāsniņa, tējkanna, plīts), seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – 5 reizes nedēļā, dvieļu nomaiņa – 3 reizes nedēļā, veļas nomaiņa – reizi nedēļā. 

Teritorijā: restorāns (internacionālā virtuve, zviedru galds; tematiskās vakariņas), kafejnīca, picērija, atklātais baseins, ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava, valūtas maiņa, autonoma.

Bērniem: baseins, rotaļlaukums, miniklubs (5-12 g.v, high season periodā), baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports
Bez maksas: dienas un vakara animācija, galda teniss, futbols, trenažieru zāle, Wi-Fi  (lobby; 30 min. dienā).
Maksas pakalpojumi: masāža, sauna, džakuzi, biljards, spēļu automāti, 2 tenisa korti, interneta stūrītis.

Komentārs
Viesnīca gan atrodas nedaudz atstatu no pludmales, taču, pateicoties bezmaksas shutle bus reisiem, kā arī labi attīstītajai infrastruktūrai, šo viesnīcu var ieteikt atpūtai gan pāriem, gan ģimenēm, kas atpūtīsies kopā ar bērniem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *