cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA, GERANIOS SUITES & SPA 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Fuerteventura a/k Smartlynx, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Rīga.

GERANIOS SUITES & SPA 4 ★

Atrašanās vieta: Fuerteventura, Corralejo
iesnīca: atrodas 8 km no Fuerteventuras lidostas, 17 km no salas administratīvā centra – Puerto de Rosario pilsētas, Caleta de Fuste kūrortzonā, 100 m no pludmales. Uzcelta 2005. gadā. Viesnīca – Main Building 3 stāvu ēka, kopā 223 numuri: suites superior (atsevišķa guļamistaba ar durvīm, viesistaba ar dīvānu un pusdienu galdu, maks. 3 cilv., 120 m2); suites superior sea view (SV; atsevišķa guļamistaba ar durvīm, viesistaba, maks. 3 cilv., 120 m2); junior suites (atsevišķa guļamistaba ar durvīm, maks. 2+2 cilv., 68 m2); junior suites sea view (SV; atsevišķa guļamistaba ar durvīm, maks. 2+2 cilv., 68 m2).

Tālr.:  (+34) 9280 67000
Fakss: (+34) 9280 67028
URL: www.hotelgeranios.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Caleta de Fuste). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, Wi-Fi (maksas pakalpojums), virtuves bloks (ledusskapis, mikroviļņu krāsniņa, el. plītiņa), seifs (maksas pakalpojums), balkons, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā: restorāns (internacionālā virtuve, zviedru galds; tematiskās vakariņas), bārs, atklātais baseins, Wi-Fi (lobby), frizētava, veļas mazgātava, autonoma.

Bērniem: krēsliņi restorānā, miniklubs (4-11 g.v.), baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports
Bez maksas: dienas un vakara animācija, profesionāli šovi, trenažieru zāle.
Maksas pakalpojumi: masāža, SPA procedūras, teniss, interneta stūrītis.

Komentārs
Atrodas dažus soļus no pludmales. Līdz golfa klubam – 4 km. Viesnīca piedāvā saviem viesiem ideālu komforta un labsajūtas gaisotni – pateicoties šim faktoram kļūstot par brīnišķīgu vietu, no kuras iespējams iepazīt visu Fuerteventuras salu. Viesnīcai ir lieliska lokācija (to ieskauj pludmales, kurām neredz galu), tās ir brīnišķīgi piemērotas sporta nodarbībām svaigā gaisā, piemēram, vindsērfingam, burusportam utt. Iesakām atpūtai pāriem un ģimenēm ar bērniem.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *